Anamaria Vasile

Camelia Patrascanu, horoscop 16-22 mai 2022. O saptamana cu efecte astrale intense

Horoscop 16-22 mai 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile pentru perioada urmatoare. Potrivit astrologului, vor fi efecte astrale intense.

Afla ce ti-au pregatit astrele.
Berbec
Pentru Berbeci, un inceput de saptamana care le aduce o reorganizare poate, luni si marti, o reorganizare a planurilor, o securizare mai mare a pozitiilor, la locul de munca sau chiar si in casa, isi cer drepturile, lupta pentru ele si au toate argumentele pentru a-si sublinia dreptatea. A doua jumatate a saptamanii este foarte valoroasa, mai ales datorita relatiilor, oamenilor pe care se pot baza. Vineri, o persoana in varsta le poate da sfaturi foarte bune. In week-end, incarcarea bateriilor.

Taur
La Tauri, au si ei un inceput de saptamana in care se gandesc la bani, isi fac planuri, calcule financiare, pentru ca nu vor sa piarda, iar miercuri, cea mai tensionata zi, vizeaza actele ce privesc banii sau aranjamente patrimoniale, organizarea averii. E bine sa se mai uite pe un contract sau sa-si cunoasca drepturile foarte bine. A doua jumatate a saptamanii aduce autoritate si putere, decizii importante intalniri cu autoritatile, cu oficialii, au multe lucruri de rezolvat cu persoane puternice si influente si reusesc daca stiu sa argumenteze. In week-end, cu prietenii.

Gemeni
Gemenii sunt si ei preocupati inca de la inceputul saptamanii de relatii, pentru ca datorita relatiilor s-ar putea sa mai bage ceva bani in buzunar sau un contract mai avantajos, negocieri mai bune sau persoane care valorifica atuurile si calitatile. Miercuri isi cer drepturile sau au sentimentul ca poate cineva nu le-a vazut capacitatile si militeaza pentru ele. Atentie si la sanatate toata saptamana, planetele ii sprijina si ii ajuta la descoperirea unor dificultati. In week-end, este posibil sa aiba in continuare sarcini de rezolvat.

Rac
Pentru Raci, muncesc inca de la inceputul saptamanii, au buna vigilenta la tot ce inseamna reguli si lege cu impact asupra muncii lor, toti colegii trebuie sa fie foarte corecti. Miercuri, ziua tensionata, vizeaza in special disputele cu o persoana mai incapatanata sau mai retrograda care nu intelege lucruri sau se corecteza mai greu. In a doua jumatate a saptamanii sunt alaturi de partener sau e foarte importanta compania si ceva calatorii pe final, foarte placute si spirituale chiar.

Leu
Pentru Lei, entuziasm si elan la inceput de saptamana, incredere si au si chef sa faca lucrurile, le vin idei, sunt originali, tin cont doar de ei, ceea ce e bine si isi urmeaza sufletul, inima. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de chestiuni administrative, se impiedica de tot felul de norme si reguli care nu tin pasul cu ideile lor originale. Asa ca trebuie sa fie un pic mai atenti la rigori, mai ales in institutia in care lucreaza. Atentie si la sanatate. In a doua jumatate a saptamanii, relatii bune, intalniri cu oameni care ii sustin si odihna, pe final de saptamana.

Fecioara
Fecioarele, in primele doua zile ale saptamanii, se bazeaza mai ales pe cultivarea increderii in sine, e o tema activata de mult la ele, constienta propriei valori si poate discutii cu cineva din casa prind bine. In primele zile ale saptamanii, destul de multa alergatura cu treburi pe care le au de rezolvat. Pentru miercuri, tensiunile sunt legate de nevoia de libertate, pentru ca multe se simt coplesite de sarcinile lor si nu toate ar trebuie sa fie ale lor. In week-end lucreaza, obtin rezultate, parca au si mai mult chef si intalniri cu o persoana acolo unde cumva le-a ramas candva inima.

Balanta
Pentru Balante, multe informatii luni si marti, poate se mai uita in acte, poate rasfoiesc un manual, au nevoie sa se documenteze pentru a sti foarte bine ce spun, cand spun, cui spun. Isi masoara foarte bine cuvintele, tocmai de aceea mintea le merge bine si pot sa-si sustina ideile sau sa convinga pe cineva sa-i asculte sau sa-i ajute. Pentru miercuri, ziua tensionata poate aduce ceva dificultati in camin sau mici probleme de sanatate, oboseala acumulata, dar se rezolva. Pentru a doua jumatate a saptamanii, elan, entuziasm, energie foarte buna si se descurca, reusesc sa-si duca la capat intentiile. In week-end, atentie la sanatate.

Scorpion
Scorpionii sunt cu gandul la bani, iar banii trebuie sa vina usor, spun planetele, deci din ceea ce stiu si stapanesc foarte bine deja. Dar asta nu inseamna sa nu fie creativi si sa nu puna in valoare talentele, capacitatile si atuurile personale, ceea ce si fac. Miercuri, tensiuni si dispute, legate nu atat de bani, cat de cadrul de munca, poate respect profesional pe care il cer. Atentie si la lege, reguli, pentru miercuri. In a doua jumatate a saptamanii, mobilizare foarte buna, sanatate buna si cooperare alaturi de persoanele din familie. Duminica, intalniri cu prietenii.

Sagetator
Pentru Sagetatori, emotii de tot felul, mai ales luni si marti, asta daca au intalniri importante cu persoane pe care vor sa le impresioneze, sa le lase o impresie buna. Au preocupari financiare miercuri, cu spaima de pierderi de bani, sa fie atenti la investitii sau bani pe care trebuie sa-i dea si sa vada daca scot inapoi profit din ce-si propun sa cheltuiasca. In a doua parte a saptamanii, calatorii foarte placute si deconectante. Duminica, in familie.

Capricorn
Pentru Capricorni, inceputul de saptamana aduce multa luare aminte la ce-si doresc ceilalti si asculta ce planuri au, cum vad viitorul, mai ales colegii sau persoanele apropiate din familie. Lucrul acesta ii ajuta sa se pozitioneze, sa afle unde sunt eu in contextul general, am si eu loc, putem gasi un punct comun? In acest sens, sunt emotii mari miercuri, mai ales pe zona relatiilor. Pentru a doua jumatate a saptamanii, bani care vin dintr-o munca fructuoasa, idei originale, creativitate si foarte buna adaptare la tot ce este nou. Calatorii, in week-end.

Varsator
Pentru Varsatori, inceputul de saptamana e foarte social, au public numeros sau prieteni alaturi de ei, oamenii ii apreciaza. Sunt tensiuni miercuri, vizand sanatatea mai ales, excesele din ultima vreme sau o dezordine in viata. Nu au inca orarul personal foarte bine stabilit si se gandesc la lucrul acesta, tocmai de aceea iau masuri, astfel ca a doua jumatate a saptamanii este exceptionala. Vineri este o zi minunata pentru ei, sunt intr-o forma foarte buna, iar in week-end lucreaza sau invata o abilitate noua si le iese tot ce incearca sa faca.

Pesti
Pentru Pesti, inceputul de saptamana vine cu responsabilitati si trebuie sa dea masura autoritatii lor, iau decizii, spun cum e mai corect sa se intample, dau sfaturi, in tot cazul intelepciunea lor iese la suprafata. Au nerv, au verb si stiu exact ce vor. Miercuri, tensiuni sau isi amana niste planuri de mica vacanta pe care nu o pot face deocamdata. In a doua jumatate a saptamanii, se dedica si celorlalti, repara greselile altora, insa in week-end au timp pentru ei.

sursa: noutati.info