Anamaria Vasile

Mihai Voropchievici, horoscop mai 2022. Capricornii isi gasesc linistea, Pestii au parte de o surpriza inedita

Horoscop mai 2022. Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile complete pentru luna mai. Vezi ce te asteapta in ultima luna de primavara.

Berbec
Berbecii au parte de multe impliniri pe plan profesional. Asa ca, daca isi doresc o cariera doar pentru resurse financiare sau pentru implinirea sufleteasca, pot gasi acea meserie, acel loc de munca pe care si-l doresc. Poate unul vrea doar un loc de munca mai bun financiar, altul poate vrea un loc de munca care sa ii aduca liniste sufleteasca. Nu trebuie sa uitati ca tot ce munciti in luna mai este un ecou pana spre sfarsitul anului. E un fel de avanpremiera. Sa isi calapodeze clar cerintele si dorintele pentru ca schimbari vin acum in luna mai. Pe parcursul anului nu mai vin.

Nemultumirile puteti ramane cu ele daca nu ati ales ce trebuie. Schimbarile pe aceste planuri vor fi benefice pentru Berbeci si le vor aduce o stare de bine si asta se va vedea si in comportamentul lor.

Taur
Au o perioada propice in ceea ce priveste schimbari radicale din punct de vedere emotional. Peste Tauri, cam de la inceputul anului, au tot venit schimbari emotionale si inca nu le-au gasit. Ei vor o dragoste conservatoare. Ii aduce un sentiment de relaxare pe care nu l-a mai intalnit de multa vreme. Mai este un fel de caldare cu satisfactii personale pentru dragostea lor, pentru sufletul lor. Nu vor avea mult timp sa se gandeasca la problemele pe care si le-au imaginat ca fiind posibile. Pentru cei casatoriti, partenerul de viata ii va sustine cu toata fiinta lui. Pentru cei necasatoriti si aflati in pragul unei legaturi, sansele mari sunt acum in luna mai. Incercati si vedeti daca dorinta sufletului corespunde cu partenerul pe care ati pus ochii. Aveti grija cum va ghidati pasii pentru ca astrele va ghideaza, dar voi s-ar putea sa fiti nemultumiti.

Gemeni
O luna linistita din punct de vedere personal. Se enerveaza foarte repede si ca sa nu se mai enerveze astrele au decis sa le dea vesti imbucuratoare, sa ii tinem calmi macar o luna. Nu mai sunt afectati de lucrurile marunte. Sfatul este sa nu renuntati la obiceiurile bune pe care le-ati avut si le-ati creat de-a lungul timpului incercand sa obtineti altele noi care s-ar putea sa nu va convina. Asa ca nu ezitati sa le marturisesti problemele cu care te confrunti celor din jurul tau. Impartaseste micile probleme si vei gasi rezolvare la toate. Si toate se rezolva cu calm.

Rac
Pentru Raci, astrele arata le arata cat de usor isi pot deschide sufletul daca isi doresc cu adevarat acest lucru. Legaturile pe care le creeaza cu cei din jur, ca sunt de suflet sau pur profesionale, vor fi de ajutor intr-un viitor imediat. Asa ca, lasati-va un pic dusi de val, lasati mentalul care lucreaza intotdeauna intens la voi si nu mai incercati sa vedeti care este modalitatea de a functiona a lucrurilor. Mergeti dusi pe val. Sunteti siguri pe deciziile pe care le luati asa ca acum, ca sa obtineti acele valori pe care le doriti, scoateti la inaintare talentele si calitatile pe care le posedati. Personalitatea voastra puternica va reusi sa iasa la suprafata in cele mai dificile momente. Increderea conteaza mult.

Leu
Vine cu multe asteptari pe plan personal. In lunile precedente, Leul putea fi incadrat in cele trei zodii nemultumite. Dar el stia sa isi rezolve problemele. Totusi, luna asta cautati pe cat posibil sa fiti calmi pentru ca nu mai asa veti lua decizia corecta care va este voua de folos. Daca aveti divergente cu partenerul de viata va puteti ingreuna situatia, insa a lua decizia corecta inseamna a analiza si a asculta punctul de vedere al partenerului. Nu incercati sa va impuneti numai voi punctul de vedere. Luna mai este si luna de uniune, dar si luna de ruptura. Nu exagerati in nicio situatie si astfel veti lua deciziile corecte, iar in final veti fi multumiti. Este perioada perfecta pentru a va dedica planurilor profesionale. Daca dragoste nu e, e rost de munca.

Fecioara
23 august – 22 septembrie. Vesti imbucuratoare in cadrul familiei pentru acesti nativi. O ruda apropiata ii va oferi cea mai asteptata veste sau cea mai neasteptata veste. Desi ai avut multe probleme in ultima perioada, luna mai iti aduce linistea sufleteasca. Vara bate la usa, iar tu esti pregatita sa intri in lunile calde cu toate rezolvarile pe care ti le-ai dorit in lunile precedente, dar ai grija sa nu cazi in extrema de a te relaxa prea mult pentru ca tu esti o zodie a extremelor. Primesc raspunsuri la toate asteptarile pe care le au.

Balanta
Luna iti daruieste calmitate si pace. Aveau nevoie pentru ca luna trecuta au fost cam agitate, nemultumite. Sentimenele pe care nu le-ai mai intalnit de multa vreme apar acum, mai ales pentru cei fara obligatii, care sunt intr-o relatie, dar care nu e a la long. Dar, la fel de bine si pentru cei casatoriti care au avut tensiuni in familie. Planurile de viitor se stabilesc in luna mai. Cu calm, cu dragoste si intelegere, poate sa rezolve fantastic de multe lucruri. Asa ca vei reusi sa duci la bun sfarsit anumite planuri la care nu ai renuntat in ciuda greutatilor. Pentru ca Balanta, ca si celelalte zodii, isi face planuri. Si cand vad ca planurile se clatina un pic, o ia de la inceput si verifica. Te numeri printre zodiile care nu se lasa doborate la primele piedici.

Scorpion
Daca pana acum ati avut doar un plan trasat pe hartie, acum toata fiinta voastra intra intr-o complicata analiza si totul prinde contur. Asa ca iti dedici mai mult timp tuturor planurilor personale si astfel, de multe ori, fugind numai in latura muncii, uiti si de relaxare. Si e nevoie. Pentru a nu cadea in extreme, cautati pe cat posibil, si la munca si in relatie, sa va pastrati optimismul. Tot ceea ce aveti de facut este sa va separati viata personala de viata profesionala. Si in dragoste la fel. La locul de munca nu le combinati pentru ca daca faceti treaba asta lucrurile se inoada. Daca pastrati distanta, atunci totul se leaga perfect si reusitele sunt peste asteptarile pe care le aveti.

Sagetator
Cei singuri sunt in marea sansa a lor de a-si gasi sufletul pereche. Cei care sunt deja intr-o relatie acum au momentul perfect pentru o vacanta in doi. Asa ca, daca a fost greu, iarna grea, ploioasa, scapati un pic. Invatati sa va bucurati de toate lucrurile marunte ale vietii. Bucuriile mari le fac lucrurile marunte in viata. Nu amanati lucrurile pe care trebuie sa le faceti intr-o perioada scurta de timp motivand ca le voi face saptamana viitoare sau altadata. In luna mai, lucrurile pe care vreti sa le realizati trebuie sa fie in termen scurt. Vin de sus niste ganduri bune, sfaturi si ajutor nepretuit. Tot ce ati neglijat in ultima perioada va iesi la iveala.

Capricorn
In luna mai, Capricornii isi vor gasi linistea si mai ales din punct de vedere al sanatatii pentru ca au avut niste perioade in care starea lor de sanatate nu a fost prea buna, la cote maxime cum s-au obisnuit. Vor primi ajutor de la cei pe care ii au in preajma si ii iubesc. Ajutorul nepretuit vine de la cei dragi si pentru a continua cu o atitudine pozitiva incercati sa iesiti mai mult, sa faceti miscare mai multa. Pentru cei tineri, mergeti la sala, faceti un pic de sport. Pentru ca in momentul in care faceti sport, mintea nu mai are timp sa combine toate lucrurile rele pe care voi, de multe ori, le-ati adunat si nu vreti sa scapati din ele. Incepeti cu plimbari scurte.

Varsator
Au marea sansa de a-si gasi sufletul pereche. Si cei care au trecut printr-o casnicie si au sufletul inca zdruncinat sa nu intoarca spatele provocarilor lui Cupidon. Trebuie sa va ascutiti simturile si perceptiile pentru a intra intr-o perioada perfecta cand vine vara. Pentru ca va e foarte greu si stiti ca nu va place sa fiti singuri. In doi se cheltuie banii mai usor. Fiti siguri pe deciziile voastre si tratati-le ca atare. Daca ati intuit bine, duceti-o la bun sfarsit. Pentru cei care sunt intr-o relatie mai veche, astrele ii sfatuiesc sa aba mai multa rabdare cu partenerul de viata. De multe ori, deveniti obositori sau obositoare.

Pesti
Vor avea parte de o surpriza inedita pe plan profesional. Ei, care au fost nemultumiti pe plan profesional, cu dragostea nu au treaba, le apar tot felul de oportunitati. Poate fi o oportunitate schimbarea locului de munca sau efectiv o marire de salariu pe care o asteptati deoarece ati inceput deja sa va faceti planuri pentru vacanta de vara. Pe plan personal, lucrurile nu par sa mearga la fel de roz pentru ca de multe ori incapatanarea voastra a creat un pic de disensiuni in cuplu, iar acum e nevoie ca voi sa mai lasati modalitatea de a cicali un om. Intr-o secunda, cu o vorba, poti darama ce ai construit in zece ani.

sursa: noutati.info