Anamaria Vasile

Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul care și-a aruncat copiii într-un râu din Bacău. „Nu e în viață”. Ipoteza șocantă

S-a aflat ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul care și-a aruncat copiii într-un râu din Bacău. Părinții lui Marian, bărbatul care ieri și-a omorât cei doi copii aruncându-i în râu, cred că bărbatul s-a sinucis. Acesta e de negăsit, iar părinții lui susțin că și-a luat viața pentru că nu putea să trăiască fără cei doi copii.

S-a aflat de ce și-ar fi aruncat bărbatul copiii în râul Bacău. Părinții au mai spus și că fiul lor ar fi murit
Părinții bărbatului care ieri le-a luat viața celor doi copii ai săi, un băiat de 4 ani și o fetiță de doar 5 luni, cred că fiul lor s-a sinucis. Mama lui Marian a precizat la Acces Direct că bărbatul ținea mult prea mult la copiii lui și nu ar fi putut să trăiască fără ei, astfel că și el s-ar fi omorât.

Deși cei doi copii au fost găsiți înecați în Siret, la scurt timp după o discuție telefonică cu bunica, părintele acestora nu este de găsit, însă autoritățile continuă căutările. Părinții sunt mai mult ca siguri că acesta s-a aruncat și el în apă, după copiii lui.

Părinții bărbatului care și-a aruncat copiii în apă cred că și fiul lor s-ar fi sinucis
„Nu e în viață. El ținea mult tare la copii, nu rămâne el fără copii. El ținea mult la ei, dar și ea era vinovată”, au spus părinții lui Marian, care era dascăl la biserică.

În plus, mama lui Marian a dezvăluit că a discutat cu scafandrii și aceștia i-au afirmat că s-ar putea ca trupul bărbatului să fie adus la mal în scurt timp, în cazul în care s-ar fi aruncat și el în apele râului.

Marian și-ar fi amenințat soția că va ucide copiii dacă îl înșală
Marian ar fi anunțat-o pe soția lui de mai multe ori că va omorî copiii, pentru că femeia l-ar fi înșelat. Astfel, de rușinea lumii, că a ajuns să fie încornorat de soție, dascălul a vrut să își atace soția exact acolo unde o doare mai rău, respectiv să o lase fără copii.

Tragedia a avut loc duminică, în jurul prânzului. Din nefericire, salvatorii ajunși la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru micuți, astfel că s-au văzut nevoiți să declare decesul acestora la mal. Acum, din nefericire cele două familii se pregătesc de înmormântare.

sursa: playtech.ro