Anamaria Vasile

Cum a slăbit sora Elenei Gheorghe 5 kilograme în două săptămâni. Planul pe care l-a dus la sfârșit

Elena Gheorghe se mândrește cu o familie unită și fericită. Frumoasa cântăreață este extrem de apropiată de părinții și frații ei, cu care are o legătură aparte. Sora artistei arată senzațional, iar cele două seamănă precum două picături de apă. Cum arată Ana.

Sora Elenei Gheorghe a slăbit 5 kilograme în 2 săptămâni
Elena Gheorghe și frații ei au o relație foarte frumoasă. Fratele ei, Costin Gheorghe, este fost fotbalist și a căpătat mai multă notorietate atunci când a participat la Exatlon, iar sora artistei, Ana, este influenceriță.

Celebra artistă și sora ei sunt extrem de apropiate. Cu toate acestea, pe cât sunt de asemănătoare, Ana și Elena Gheorghe au meserii total diferite.

În timp ce fosta solistă de la Mandinga este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, sora ei, Ana, a cunoscut celebritatea în mediul online, acolo unde a îmbrățișat cariera unui influncer de succes.

Fericita mămică a doi copii, Ana arată impecabil și înfățișează o siluetă ca de adolescentă. Recent, Ana Gheorghe a plecat în Dubai, după sărbătorile pascale, și le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele sociale cum a reușit să slăbească 5 kilograme în doar două săptămâni.

„Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână”, a declarat Ana Gheorghe, în exclusivitate pentru click.ro.

Elena Gheorghe a lansat piesa anului cu Theo Rose
Elena Gheorghe și Theo Rose au lansat melodia „Lumina”, o piesă pe sufletul tuturor îndrăgostiților din România și nu numai. Piesa este cântată în limbile română și aromână, iar vocile celor două artiste se împletesc perfect pentru a crea o armonie perfectă.

„Lumina este o piesă de suflet, prin intermediul căreia Theo Rose și Elena Gheorghe, ale căror voci, personalităţi şi energii se împletesc perfect, au vrut să transmită un mesaj puternic celor de acasă.

Melodia are în centru iubirea! Iubirea aceea puternică, profundă, care schimbă oamenii pentru totdeauna: „Lumina” reprezintă iubirea pe care cu toţii o avem în suflete şi o dăruim persoanelor iubite. „Lumina” este iubirea fără de care nu putem trăi.

Este o melodie armânească şi e compusă de Daniel Peanci, cu versuri adaptate în limba română de Theo, ca să fie pe înţelesul tuturor. E prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil și singura.”, a declarat Elena Gheorghe, potrivit wowbiz.ro.

sursa: playtech.ro