Anamaria Vasile

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie. Suverana a împlinit 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie. Pe 21 aprilie suverana a împlinit 96 de ani. Cu această ocazie, brandul Barbie a lansat o păpușă regală pentru a sărbători aniversarea reginei.

Cea mai nouă păpuşă Barbie onorează, de asemenea, Jubileul de platină al Elisabetei a II-a. În februarie 2022, Regina Elisabeta a devenit primul monarh britanic care a slujit 70 de ani pe tron.

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie
Rochia Barbie este inspirată de unul dintre cele mai emblematice look-uri ale reginei. Păpușa de colecție poartă o rochie de fildeș, banda albastră cu decorațiuni de ordine și o tiara uimitoare.

„În 1952, când a ajuns pe tron, femeile nu au fost încurajate să muncească, iar politicienii și-au exprimat îndoielile cu privire la o tânără femeie monarh. Dar ea le-a arătat că se înșeală, s-a dovedit a fi un lider și un diplomat adept.” A declarat Kate Williams, istoric și autoare a cărții „ Regina noastră Elisabeta”.

Regina Elisabeta a II-a a preferat să marcheze împlinirea a 96 de ani de naștere în privat. Aceasta s-a retras la moșia Sandringham din estul Angliei. Se așteaptă ca regina să-și petreacă ziua la cabana Wood Farm a proprietății, un sanctuar personal unde și-a petrecut și primul Crăciun de la moartea prințului Philip.

„Cred că abordarea reginei cu privire la zilele de naștere o întruchipează foarte mult să păstreze calmul și să păstreze atitudinea”. A declarat Emily Nash, editorul regal, pentru publicația HELLO!. „Nu-i place zgomotul”. Această zi de naștere vine în timpul anului jubiliar de platină al reginei, marcând 70 de ani pe tron.

Cum sărbătorește regina Elisabeta a II-a împlinirea a 96 de ani
În timp ce joia va fi discretă, sărbătorile publice vor avea loc în perioada 2-5 iunie. Atunci au fost programate patru zile de festivități jubiliare pentru a coincide cu ziua oficială de naștere a monarhului. Ziua marchează încă un moment important, într-o perioadă tumultoasă pentru monarh. Aceasta a încercat să cimenteze viitorul monarhiei pe fondul semnelor vârstei și controverselor din familie. La începutul acestui an s-a infectat cu virusul Covid 19, și-a revenit dar aparițiile publice ale reginei au fost limitate de „probleme de mobilitate” nespecificate.

Dar regina a primit un cadou mai devreme, chiar săptămâna trecută. Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, i-au făcut o vizită comună pentru prima dată de când au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în 2020. Harry, a declarat într-un interviu pentru NBC, că bunica lui este „în formă excelentă”. Dar a adăugat că vrea să se asigure că este „protejată” și că are „oamenii potriviți în jurul ei”.
sursa: ego.ro