Anamaria Vasile

Dana Rogoz, mărturisiri după aproape 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir

Dana Rogoz a vorbit în cadrul unui podcast despre relația pe care o are cu soțul ei. Ea l-a cunoscut atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare de la „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii serialului. Actrița a povestit că în cazul lor nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar relația a început atunci când avea aproximativ 19 ani.

„Nu a fost dragoste la prima vedere pentru că aveam amândoi alte relații. A fost într-adevăr, întotdeauna, o relație foarte bună profesională. Au fost decizii care s-au luat, povești care s-au încheiat, alte povești care au început și am avut o relație pornită din mare iubire”, a transmis Dana Rogoz.

Radu Dragomir mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară
Dana Rogoz a vorbit și despre cum este soțul ei în rolul de tată. Pe lângă cei doi copii pe care îi are alături de actriță, Radu Dragomir mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsătorie anterioară.

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a mai spus actrița.

Dana Rogoz a povestit că ea și Radu Dragomir nu au ținut cont de etichetele și prejudecățile pe care cei din jur le aveau despre relația lor sau diferența de vârstă dintre ei.

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a transmis Dana Rogoz.

Dana Rogoz: „Nu am făcut eforturi să fiu altfel decât sunt”
Actrița a fost întrebată dacă a făcut și sacrificii în relația cu Radu Dragomir. Dana Rogoz se simte iubită așa cum este, iar în cei aproape 18 ani petrecuți împreună, actrița a mărturisit că s-a schimbat.

„Nu, nu îmi dau seama. Fac lucrurile astea fără să mă gândesc că sunt sacrificii probabil, pentru că nu le percep așa. Îmi doresc ca lucrurile să funcționeze mereu cu omul pe care îl iubesc și îl prețuiesc. Ceea ce știu că nu am făcut cu Radu și nici el cu mine, nu am făcut eforturi să fiu altfel decât sunt, cred că asta o spun și ceilalți din jur. Eu în prezența lui sau singură sunt același om, nu fac eforturi să fiu altfel pentru că mă simt iubită așa cum sunt. Dar, într-adevăr, în acești 17 ani m-am schimbat fiind în prezența lui. (…) El e mai mult decât vorbesc eu acum. Noi nu suntem cei mai romantici, public, să zicem. E foarte curat și puternic ceea ce simțim”, a adăugat Dana Rogoz în podcast-ul „Acasă la Măruță.”
sursa: bzi.ro