Anamaria Vasile

Andreea Esca, surprinsă în compania unui tânăr misterios pe străzile din Capitală

Andreea Esca este una dintre cele mai emblematice vedete ale trustului Pro TV și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România! Cu o bogată experiență în spate și o imagine ireproșabilă, jurnalista pare că-și planifică orice pas. Discursul ei este întotdeauna impecabil, iar atitudinea și comportamentul de asemenea. E greu să fii vedetă, ar spune cei care sunt mereu sub „lupa” paparazzilor sau a telespectatorilor. Și, poate, tocmai de aceea, sunt mereu în „gardă”!

Recent, în viața prezentatoarei TV a apărut o persoană demnă de încrederea sa, sau mai bine zis un confident. Ei bine, și nu este vorba despre soțul ei, Alexandre Eram! Însă este o nouă poveste după una petrecută relativ recent, și de această dată tot cu un tinerel. Paparazzii Cancan.ro au surprins-o pe vedeta trustului din Pache Protopopescu în timp ce se confesa emoționată și febrilă unui tânăr, mergând ușor, la pas, pe străduțele din Capitală.

Andreea Esca, surprinsă în compania unui tânăr misterios
Sunt 21 de ani de când Andreea Esca merge la brațul afaceristului Alexandre Eram, bărbatul alături de care are doi copii minunați, Alexia și Aris. Discreția este cuvântul care le-ar putea descrie perfect viața de familie. Totul pare să fie bine calculat, fără să existe derapaje. Cel puțin de care să fi aflat presa sau cei din jurul lor. Cu la fel de multă discreție se desfășoară și relația apropiată dintre ea și prietenii de gen masculin pe care-i are. Și nu, nu facem referire la Eugen Lumezianu, confidentul jurnalistei, despre care presa mondenă a scris în urmă cu ceva timp.

Cu puțin timp înainte de sărbătorile pascale, având o „fereastră” în programul ei, Andreea Esca s-a întâlnit cu un prieten. Un tip de vârstă mult mai mică, dar care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. I-a fost „sprijin” jurnalistei, preț de o plimbare. Ce e interesant este că noul tip are același „aer” cu cel dinainte. Modelul Andreei.

Cei doi și-au dat întâlnire pe strada Paris din Capitală, unde au ales să meargă pe jos, împărtășindu-și unul altuia, cel mai probabil, gândurile care nu le dădeau pace. Sau, cine știe, probleme care necesitau să fie dezbătute îndelung. Andreea părea cel puțin foarte satisfăcută sufletește de plimbare, de partener, sau cel puțin așa pare din imagini.

Prezentatoarea TV pare să fi fost puțin mai „încărcată” cu probleme și-i explică în detaliu ce are pe suflet. Gesticulează, se încruntă, dar, la un moment dat, îi apare și zâmbetul pe buze. El, însă, merge cu mâinile la spate, ascultă fără s-o întrerupă și, cumva, reușește să-i aducă liniștea. Doar nu degeaba îi e apropiat…

Confidentul Andreei Esca a dat dovadă de cavalerism
„Spovedania” durează câteva minute bune, până când cei doi ajung în dreptul clădirii Guvernului, acolo unde bărbatul avea mașina parcată. Dar nu se despart, ci își continuă discuțiile, dar din interiorul autoturismului! Ca un gentleman, tânărul o conduce până-n apropierea domiciliului ei, unde aceasta coboară. Nu înainte de a-și lua „la revedere”! Ce e simpatic e că nici acesta nu o lasă în fața casei ei, ci pe o stradă de lângă, exact ca fostul confident. Asta da coincidență.

De câțiva ani, prezentatoarea știrilor de la PRO TV și-a găsit un partener căruia îi poate dezvălui problemele cu care se confruntă. Eugen Lumezianu, președintele Asociației pentru Educația prin Artă, este cel care i-a câștigat încrederea. Și, nu de puține ori, cei doi și-au dat întâlnire! Fie la restaurant, unde au avut unele lucruri de discutat, fie chiar la colțul străzii, fie la Cluj, la TIFF… Relația dintre cei doi pare a fi foarte sudată, iar, dacă știrista nu ar fi căsătorită de atâția ani, lucrurile ar putea fi foarte ușor interpretate.

sursa: bzi.ro