Anamaria Vasile

Venus in Pesti in aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Marina Skadi a spus cum va fi perioada aprilie cu Venus in Pesti pentru reprezentantii diferitelor zodii.

Semne de apa – Pesti, Rac, Scorpion
Pentru reprezentantii semnelor de apa ale zodiacului, perioadele lui Venus in Pesti vor fi deosebit de favorabile. Ii vei intelege mai bine pe ceilalti, vei gasi armonie absoluta cu intreaga lume din jurul tau. Chiar si cei nedoritori se vor retrage inaintea atitudinii tale pozitive si a dispozitiei tale vesele. Astrologul va sfatuieste sa plecati cu indrazneala intr-o calatorie, sa intalniti si sa cooperati cu alti oameni, sa incepeti noi afaceri si proiecte, sa faceti visele si dorintele sa devina realitate.

Taur si Capricorn
Venus in Pesti va topi inimile celor nascuti sub semnele Taurului si Capricornului. Reprezentantii singuratici ai acestui semn zodiacal se vor indragosti pe bune si nu numai de o persoana, ci si de munca lor. Acesta va fi un moment de auto-imbunatatire pentru tine.

Fecioara, Gemeni, Sagetator
Pentru aceste semne ale zodiacului, perioada de la 6 aprilie pana la 30 aprilie va fi nefavorabila. Asteptati probleme in relatiile cu familia si prietenii, partenerii de afaceri, sufletul pereche. Motivul pentru aceasta va fi lipsa ta de a avea incredere in inima ta. Asculta-ti propria intuitie – te va scuti de multe probleme si necazuri.

Berbec si Balanta
Berbecul si Balanta ar trebui sa acorde o atentie deosebita propriei sanatati in perioada lui Venus in Pesti. Mananca corect, dormi suficient si bea multe lichide. Imbracati-va pentru vreme si nu exagerati.

Leul si Varsatorul
Leii si Varsatorii pot conta in siguranta pe noroc financiar. Aprilie va fi momentul sa va imbunatatiti situatia financiara.

sursa: notati.info