Anamaria Vasile

Cele mai puternice semne ale zodiacului. Ei sunt sunt liderii horoscopului

Astrologul Vasilisa Volodina sustine ca in horoscopul zodiacal exista semne slabe care cedeaza oricarei dificultati, si semne puternice carora nu le pasa de nimic. In mod surprinzator, unele constelatii care se disting prin determinare si incredere in sine nu au ajuns pe lista celor mai puternice semne. Deci, care sunt cele mai puternice semne si cum apare puterea lor in viata?

Potrivit Vasilisei Volodina, in fiecare element se poate distinge un semn cel mai puternic.

In elementul AER
Varsatorul este cel mai puternic semn . Aeasta zodie are idealuri inalte, este un semn care poate intampina dificultati de multe ori in viata, dar nu va renunta niciodata. Varsatorii sunt capabili sa se adapteze rapid la orice schimbari din viata, ceea ce ii face mai puternici din punct de vedere moral.

Pe locul doi in ceea ce priveste puterea mintii in elementul aer se afla Balanta. Ei nu sunt chiar atat de slabi, dar au un obicei prost de a-si imprastia energia si de a nu continua. Ei isi pierd rapid entuziasmul si dorinta si, odata cu aceasta, si scopul lor.

Cel mai slab semn din acest element este zodia Gemeni. Nu se pot concentra pe un singur lucru, de multe ori le lipseste sprijinul din exterior. Cand apar dificultati, ei intra in panica si cer ajutorul altor oameni.

In elementul FOC
Sagetatorul este cel mai puternic semn zodiacal. Reprezentantii acestui semn nu isi pierd niciodata inima si incearca sa mentina umanitatea in orice circumstanta. Ei stiu sa-si controleze emotiile, nu cedeaza provocarilor si au intotdeauna propria parere. Puterea lor consta in optimism si deschidere la minte.

Pe locul doi este Leul. La prima vedere, reprezentantii acestui semn arata oameni puternici si cu vointa puternica. Dar ei depind in mare masura de circumstante externe si de opiniile altora. Leii au nevoie constant de sprijin si laude.

Cel mai slab semn de foc este Berbecul. In ciuda faptului ca acest semn este foarte activ, prezinta semne de slabiciune. Berbecii nu stiu sa-si controleze emotiile, sunt prea coplesiti de ceea ce se intampla in sufletele lor. Uneori, Berbecul actioneaza cu imprudenta, ceea ce il duce intr-o situatie dificila.

In elementul PAMANT
Capricornul este cel mai puternic semn de Pamant. Este persistent, hotarat si consecvent. Este greu sa-l jignesti si sa-l ranesti rapid. Chiar daca totul merge prost, tot se va indrepta spre scopul sau, desi cu pasi mici si pe indelete.

Fecioarele sunt pe locul doi in ceea ce priveste puterea mintii in elementele pamantului. Ei dau adesea impresia unei persoane puternice, dar uneori nu sunt capabili sa accepte lumea asa cum este si pur si simplu incep sa mearga cu fluxul.

Taurul este cel mai slab semn din elementul pamant. Reprezentantilor acestui semn nu le place schimbarea. Toata viata vor sa traiasca in pace si fericire, dar daca planurile lor esueaza, Taurul devine lipsit de aparare.

In elementul APA
Pestii sunt cel mai puternic semn. Mai mult, ei sunt puternici nu numai printre semnele elementului lor, ci si printre constelatiile intregului horoscop zodiacal. Acest lucru poate parea putin ciudat, deoarece Pestii au adesea o lipsa completa de conexiune cu lumea reala. Aceasta este puterea lor. Pestii pot rezista, astepta si spera mult timp. O astfel de forta ii ajuta sa lupte pentru fericirea lor pana la capat.

Scorpionul nu este la fel de puternic ca Pestii. Slabiciunea lui este ca poate acumula emotii in sine pentru o lunga perioada de timp. Il vor manca din interior, facandu-l din ce in ce mai slab.

Racul este cel mai sensibil semn al zodiacului in elementul sau. Reprezentantii acestui semn sunt foarte sensibili si vulnerabili. Au nevoie constant de sprijin moral si ajutor. Daca nu este nimeni in preajma lor, Racii vor lua asta ca pe un semn ca nimic nu poate fi schimbat si vor deveni depresivi.

sursa: notati.info