Anamaria Vasile

Drama trăită de tanti Sofica, la două luni după ce s-a căsătorit. Vestea tragică primită în prag de sărbători

Tanti Sofica, femeia de 76 de ani din Iași care a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani, a primit o veste tragică în prag de sărbători. Bătrânei i-a murit unul dintre copii înainte de Crăciun, potrivit BZI.

Acum câteva zile, ea s-a întors de la Constanța, unde a fost îngropat fiul ei, în vârstă de 58 de ani. Bărbatul a murit într-un incendiu, iar vestea i-a dat viața peste cap femeii.

„Cum să mă pregătesc de sărbători dacă eu tocmai m-am întors de la înmormântarea fiului meu, de la Constanța?! Nu-mi mai arde de nimic, nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă. L-am îngropat la Constanța, unde a și murit. A avut loc de veci cumpărat acolo, a costat 17 milioane de lei vechi locul doar cu pământ, fără cavou. Am vrut să îi facem cavou, dar, dacă nu am avut bani, nu am putut. A murit la 58 de ani într-un incendiu, la barăcile alea în care stătea el. Era ars tot pe corp. Măcar dacă murea de moarte bună, mai era cum era, dar, așa, într-un incendiu, este îngrozitor”, a povestit Sofica Onică, potrivit sursei citate.

Tanti Sofica a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani decât ea, în urmă cu aproape două luni. După ce presa locală a relatat despre cazul celor doi, femeia a început să aibă probleme cu vecinii, care nu au văzut cu ochi buni nunta celor doi.

„M-a ocărât toată lumea că m-am făcut de râs pe la televizor. Chiar și copiii mei m-au ocărât și m-au întrebat ce am căutat eu la televizor, să îi fac de râs pe ei și pe mine, inclusiv, că mă știe lumea din sat… Mai mult de atât, de atunci, lumea din sat ne vorbește pe la colțuri și râde de noi”, a mai povestit Sofica Onică.