Anamaria Vasile

Ella de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu George Pian, vărul lui Emi Pian?! Cei doi s-au fotografiat împreună, iar mesajul pe care i l-a transmis interlopul brunetei spune tot:

Ella l-a uitat pe Jador si s-a cuplat cu un interlop? Fanii au luat foc atunci cand au vazut imaginea!
Ella de la Puterea Dragostei a fost suprinsă în compania unui celebru interlop, George Pian. Care este relația dintre cei doi?!

Ella a fost una dintre cel mai iubite concurente de la Puterea Dragostei și a fost la un mic pas de a câștiga Marea Finală. De-a lungul șederii sale în casă a avut o relație cu Jador și a mai avut mici apropieri cu alți băieți, însă nu a reușit să își găsească dragostea.

Însă niciodată nu este prea târziu și se pare că de la o vreme fosta concurentă de la Puterea Dragostei radiază de fericire. Care să fie motivul?

Ella de la Puterea Dragostei, relație cu interlopul George Pian?! Detaliul care i-a dat de gol
Ei bine, Ella a apărut într-o fotografie alături de interlopul George Pian, fapt care le-a atras atenția internauților și s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu. Chiar vărul lui Emi Pian a fost cel care a urcat fotografia cu pricina pe contul de socializare, dar asta nu e tot. Lângă imagine, acesta a adăugat și o descriere care dă de bănuit: „Să ne fie de bine DRAGOSTEA MEA”, a scris George Pian.

Deocamdată nu știm cu exactitate dacă Ella și George Pian sunt împreună, însă George Pian a făcut un vlog în urmă cu o lună în care l-a amenințat pe Jador. Între ei a intervenit Leo de la Strehaia care l-a întrebat punctul pe George Pian ce are de împărțit cu Jador, acesta declarând că nu are nimic cu Jador. Mai mult, aseară, George Pian a postat două Instastory din mașină, în timp ce conducea și asculta o melodie legată de Jador: „Jador, ascultă bine, melodia asta e făcută pentru tine/ Jador schimbă parfumul, dă jos costumul, prinde costumul”, sunt două dintre versurile melodiei pe care o asculta aseară George Pian.