Anamaria Vasile

Gigi Becali a rabufnit: “Lasati-ne in pace. Aia care au creat virusul. Noi avem Sfanta Liturghie”

Gigi Becali e revoltat pe ceea ce se intampla din cauza coronavirusului. In stilul sau caracterisctic, omul de afaceri sustine ca romanii nu vor deceda de coronavirus pentru ca au in ADN Sfanta Liturghie care ii ”protejeaza” de virusul ucigas.

”Ce, Dumnezeu l-a facut pe om cu masca? L-a facut fara masca. Daca nici ei n-au incredere in putearea lui Dumnezeu si Iisus…oamenii ar zice ca nu mai are putere Biserica, Sfantul Maslu, cum sa poarte un ierarh masca? Fetele mele poarta masca, cred. Si nevasta mea poarta masca. Eu nu port masca pentru ca eu ma duc la Sfantul Maslu si la Liturghie in fiecare zi. Si daca ma duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”, a spus Gigi Becali.

“Noi suntem pe lista neagra”

”Spun din fericire ca noi suntem pe acea -lista neagra-. Noi avem 2.000 de morti in sapte luni, ei in doua zile, nu le e putin rusine asa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru ca noi suntem tara ortodoxa. Ne imbolnavim, ne imbolnavim. Cine se imbolnaveste se duce la doctor. Aia care au creat virusul vor sa faca panica, sa distruga popoare. Lasati-ne in pacee. Ei nu mai fac teste, pai daca s-ar face teste in Italia ar vedea ca are 7.000. Noi avem in ADN- ul nostru Sfanta Liturghie in sange. Ne protejeaza Dumnezeu si nu murim de covid.”, a mai spus Gigi Becali.