Anamaria Vasile

Imaginea anului de pe plaja! Ieri la Mamaia piranda asta a fost surprinsa asa

Temperaturile au crescut, iar litoralul a inceput sa prinda viata. Daca foarte multi turisti au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la mare, se pare ca si localnicii din Constanta au vrut sa incerce apa sarata a Marii Negre. O femeie de etnie roma a ales sa faca baie imbracata, insa pentru ca cel mai probabil nu stia sa inoate si-a pus un colac peste haine si a intrat usurel sa se racoreasca un pic. Un turist a surprins intregul moment genial.

Spectacol de neuitat in Mamaia. Dupa ce au taiat porcul pe plaja, femeile s-au balacit imbracate in mare

Au venit cu porcul pe drum şi l-au tăiat, în camping, la Mamaia! O familie de romi din Galaţi a făcut spectacol culinar de pomină, chiar de faţă cu ceilalţi turişti. După ce s-au lăsat fotografiaţi pregătind carnea, doamnele au făcut o baie în mare, cu hainele pe ele.

Cu fuste lungi si podoabe de aur, gospodinele se pregatesc sa taie porcul. Nu la ele in curte, ci intr-un camping plin ochi din nordul statiunii pe care multi o numesc „Ibiza”!

Toata familia – de la soti, frati, surori si pana la copii- s-a asezat in cerc pentru marele eveniment: au pus porcul pe un grilaj de lemn, l-au udat bine cu apa din bidon si i-au facut de petrecanie. Din el, au facut pe loc la foc de lemne traditionala pomana!

-L-au adus cu totul, avea capul pe masa, intr-o seara cand am venit noi, se auzea si un miel, o oaie. Da, se auzea o oaie.

– Au mers sa faca baie in apa, imbracati acolo era un spectacol, trebuia sa vedeti. Toata lumea tragea si privea la ei acolo.

Doamnele n-au renuntat la fustele inflorate nici macar cand au ajuns pe malul marii. Priviti imaginile suprinse de un turist pe site-ul redactiei noastre:

Ce costume de baie in doua piese sau sutiene cu push-up? Pentru femeile din imagine, broboada alba din cap si hainele pana-n pamant sunt litera de lege. Insa accesoriile care i-au lasat pe toti cu gura cascata sunt colacele pentru copii.

Priviti-le pe doamnele cu fuste ce fericite sunt. Una dintre ele se arunca in valuri cu tot cu colac, in timp ce femeia imbracata in haine de culoarea pasiunii isi lasa gonflabila in jurul bustului, mai mult de forma.

Loading...