Anamaria Vasile

Jador a spus, în sfârșit, adevărul! Cu cine este el într-o relație: „Îmi văd de treabă! Preferințele mele…”

Jador de la Puterea Dragostei s-a revoltat după ce mai multe fane din online s-au lăudat că ar vorbi cu el sau chiar că ar avea o relație. Artistul a spus care sunt preferințele lui în materie de fete.

Jador de la Puterea Dragostei a stârnit o adevărată revoltă în rândul internauților după ce luni la rând s-a vehiculat că ar avea o relație de mai mulți ani cu Georgiana. La un moment dat, cei doi au făcut chiar și un vlog pentru a demonstra lumii întregi că ei nu mai sunt împreună și că au rămas doar prieteni. Astfel, se poate înțelege că Jador este liber și poate avea orice fată își dorește. Însă, recent, au apărut noi fotografii cu cei doi foști iubiți la mare. Jador nu a comentat pe marginea acelui subiect care din nou a stârnit discuții în online și a frânt inimi mai multor domnișoare.

Jador a spus, în sfârșit, adevărul! Cu cine este el într-o relație: „Îmi văd de treabă! Preferințele mele…”
Jador a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Instagram și părea destul de afectat de ce întâmplă. Artistul a aflat că sunt anumite fete care pretind că sunt într-o relație cu el sau au vorbit, ceea ce, spune el, nu este adevărat.

„Oameni buni, nu sunt vreun… nu știu, să mă dau eu cineva în afară de ce știți voi că sunt. Un băiat la locul meu care îmi văd de treabă, dar am văzut că sunt tot felul de fete „cunoscute” care pretind că vorbesc, că sunt cu mine, pretind că sunt cu mine și nu, nu e așa. Nu sunt cu nimeni și nici nu vreau vreo cunoscută pentru că mie nu-mi trebuie fete de genul ăsta. Am altfel de preferințe la fete”, a spus Jador în urmă cu puțin timp pe Instastory.

Ba mai mult decât atât, Jador a subliniat faptul că nu este cu nimeni întră-o relație și chiar dacă și-ar dori să fie, ar vrea o fată mai modestă.

„Nu băgați în seamă, știu că nu băgați în seamă, dar am zis doar să vă anunț că nu vorbesc cu nimeni și nu au fetele alea numărul meu și nu vorbesc cu niciuna dintre respectivele fete. Am alte preferințe. Sunt mai modest, așa. Nu-mi place să mă dau în stambă. Îmi văd de treabă!”, le-a mai spus artistul fanilor de pe Instagram.

Loading...