Anamaria Vasile

Anca Serea nu se mai oprește. A făcut anunțul despre al șaptelea copil

Viața de familie este o încântare pentru Anca Serea. Alături de soțul său, Adi Sînă, vedeta trăiește frumos, pasional și intens. Totuși, deși cei doi au deja o familie numeroasă, Anca Serea nu pare să renunțe la gândul de a-l avea și pe cel de-al șaptelea copil.

Anca Serea și Adi Sînă, părinți pentru șapte copii?
Vedeta și soțul său par să nu se oprească la cei șase copilași pe care îi au împreună. Deși Anca Serea poate fi considerată de multe femei o mamă-eroină, nu dă semne că ar fi deranjată de un nou membru al familie. Astfel, vedeta mărturisește într-o postare pe contul său de Instagram că viața este atât de frumoasă și colorată, mai ales când ai o familie mare.

Buna dimineata! Viata este atat de magica si de colorata, incat este pacat sa nu ii savuram paleta de culori ori de cate ori putem. Imi place sa cred ca nuantele de albastru reflecta clipele de libertate si relaxare, in cele de galben se regasesc clipele de bucurie intense, iar in cele de rosu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospetime, natura.

Anca își îndeamnă urmăritorii să se bucure de viață și să o primească în suflet, iubind fiecare nuanță.

Va invit sa cautati si voi alte nuante din vietile voastre si sa le atribuiti semnificatia pe care o simtiti. Va asigur insa ca totul este ca o paleta imensa a unui pictor maestru, expert in imbinarea perfecta a tuturor culorilor, astfel incat rezultatul este de o armonie sublima. Iar tabloul final isi schimba compozitia de la o zi la alta, incat intotdeauna va arata altfel, dar mereu la fel de frumos. Va propun sa priviti cel putin in fiecare dimineata aceasta alegorie divina si sa savurati din plin fiecare pata de culoare. Caci merita sa ne bucurăm de viata din plin!, este mesajul scris de Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea se bucură de familia sa numeroasă
Fosta prezentatoare TV are o bucurie fără margini când se află în sânul familiei sale. Și în ciuda numărului de membri, Anca reușește să își petreacă timpul cu toți cei dragi. Astfel, vedeta consideră că familia este locul în care iubirea și viața încep.

Familia este locul unde viata incepe si iubirea nu se termina niciodata. Fiecare duminica este special rezervata timpului in familie. Asa am fost crescuta alaturi de fratele meu, ca duminicile sa ramana pentru copii, parinti si prieteni apropiati, chiar daca aveam poate si atunci diverse treburi de facut. Duminicile sunt sfinte. Alaturi de ai mei ma simt intotdeauna in siguranta si iubita si datorita lor am putere sa fac totul. Cred ca in orice familie se intampla sprijinul si iubirea neconditionata sunt de la sine intelese. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie…Indiferent de alegerile, greselile pe care le faci esti sigur intotdeauna ca cei din familie iti vor fi alaturi. Intotdeauna. Iar acest sentiment de siguranta te linisteste si iti da incredere in tine si fortele proprii. Aveti grija de familiile voastre, iubiti-le si protejati-le. Pentru ca si ele fac acelasi lucru pentru voi, a scris Anca Serea într-o altă postare pe Facebook.

Loading...