Anamaria Vasile

Cum a apărut Gabriela Cristea în live-ul soțului! Aoleu, s-a văzut mai mult decât trebuia!

Gabriela Cristea a reușit să aprindă imaginația și fanteziile fanilor ei după ce a intrat într-un live cu soțul ei extrem de lejer îmbrăcată. Ded fapt Tavi a fost cel care a apăsat butonul ”rec” iar primul cadruj a fost pe soția lui, care nu a știut cum să-și acopere mai repede anumite zone care ar trebui, în mod normal, să fie ceva mai ascunse.

Gabriela Cristea ți-a acoperit repede părțile ”rușinoase” iar Tavi a mutat repede camera telefonului într-un alt unghi, astfel încât momentul să nu devină și mai fierbinte. Filmarea postată pe contul de socializare a lui Clonda a fost făcută în regim ”live” și nu a mai putut fi editată ulterior.

Gabriela Cristea, cu ”rușinica” la vedere: unde sunt vremurile când poza în Playboy?
Până la urmă, nu a fost ceva prea grav. Gabi Cristea are în continuare un nucleu puternic de fani de ambele sexe, care o admiră pentru felul ei de a fi, iar faptul că mai scapă câte o astfel de detaliu pe facebook nu poate decât s-o aducă mai aproape de oamenii obișnuiți. Să nu uităm că în urmă cu câteva zile, ministrul sportului a aprut în chiloți la un post de televiziune, detaliu observat după ce telefonul prin care intrase în live-video a căzut de pe masă.

În plus, dacă vorbim de Gabriela Cristea, ar trebui să aminitm și faptul că este una dintre vedetele care au acceptat provocarea supremă: aceea de a poza fără haine în Playboy. Ce-i drept, se întâmpla cu mulți ani ani în urmă, în tinerețea vedetei, însă Cristea rămâne și azi o femeie interesantă.