Anamaria Vasile

Zodiile cu noroc mare! Astrologul, Mariana Cojocaru, spune ca nimic nu le sta in cale in urmatorii 4 ani

Celebrul astrolog, Mariana Cojocaru, aduce vesti excelente pentru cateva semne zodiacale. In urmatorii 4 ani vor avea parte de fericire, bunastare si toate dorintele devin realitate. Afla din randurile de mai jos daca te numeri printre zodiile castigatoare

Mariana Cojocaru, zodiile norocase

Universul a pregatit o multime de surprize frumoase pentru urmatorii ani nativilor nascuti in zodiile Berbec si Gemeni.  Mariana Cojocaru spune ca urmeaza o perioada de belsug pentru Berbeci, in timp ce nativii din zodia Gemeni vor avea parte de 4 ani plini de dragoste si flirt.

Berbec

Nativii din zodia Berbec incep sa culeaga roadele muncii din ultimii 10 ani, in care au tras pe branci si au facut sacrificii, de mult ori avand impresia ca totul este in zadar. In urmatorii cinci ani vor veni succese dupa succese, iar veniturile vor creste constant. Este posibil ca Berbecii sa obtina o pozitie mai buna si nu este exclus sa isi mareasca familia cu inca un copil. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie o vor face in urmatorii cinci ani.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de cinci ani de flirt si dragoste. In acest an pot avea parte de un succes rasunator in afaceri, dar si de o mostenire. Pana in anul 2024 pot atinge apogeul carierei, popularitatea va fi in crestere si isi vor indeplini toate planurile. Nu vor avea parte de griji in plan financiar si vor avea parte de o multime de experiente pozitive. Li se pot indeplini visele fie in viata personala, fie in ceea ce priveste cariera. Este posibil sa apara ocazia achizitionarii unei locuinte.