Anamaria Vasile

Horoscop. Află ce floare te reprezintă în funcție de ziua în care te-ai născut

Horoscop. Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic în primul rând femeilor. Pentru a putea afla caracteristicile fiecarei zodii din zodiacul floral nu este nevoie decât de ziua din luna în care te-ai născut, nu și de lună sau an.

Horoscop. – Trandafir: zilele de 9, 18, 27 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27 si 30. Zilele favorabile: marti, joi si vineri. Esti extrem de pasionala si agresiva. Impulsiva din fire, te expui consecinte nu intotdeauna placute ale deciziilor tale. Cu toate acestea, nu dai inapoi si faci cu usurinta fata intamplarilor neplacute.

Horoscop. – Margareta: zilele de 8, 17, 26 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, si 31. Ziua favorabila: sambata. Desi dai dovada de multa sensibilitate si naivitate, stiu sa-ti impui cu usurinta punctul de vedere. Asteptarile iti sunt de multe ori inselate, totusi ai tendinta sa te apropii de persoanele care iti acorda importanta.

Pause
Unmute
Remaining Time -9:48
Fullscreen
VDO.AI
Horoscop. – Orhidee: zilele de 7, 16, 25 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, si 40. Zilele favorabile: duminca si luni. Asemeni orhideei, nobila si exotica, reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Cei din jur iti sesizeaza presenta de la distanta datorita frumusetii, elegantei si atitudinii tale aristocratice si isi doresc sa te aiba din ce in ce mai mult prin preajma.

Horoscop. – Mac: zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, si 30. Zilele favorabile: marti, joi si vineri. Te pricepi sa manipulezi oamenii cu multa usurinta, lucru ce-ti ofera multa satisfactie. pe de o parte, te ajuta sa te familiarizezi cu cei din jurul sau si sa-i cunosti, iar pe de alta parte sa te folosesti de ei ca sa evoluezi si sa progresezi pe orice plan.

Horoscop. – Iris: zilele de 5, 14, 23 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, si 38. Zilele favorabile: miercuri si vineri. Aceasta floare este venerata si considerata un simbol national in Japonia. Persoanele care au avut norocul sa se nasca in aceste zile sunt cu totul deosebite: se adapteaza cu usurinta in oricare mediu si in orice situatie si se descurca cu usurinta in orice domeniu.

Horoscop. – Albastrea: zilele de 4, 13, 22, 31 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, si 29. Zilele favorabile: duminica si luni.Te asemeni acestei flori pana la ultima fibra. Dai dovada de sensibilitate, fragilitate, devotament si bunatate. Ai face orice pentru cei din jurul sau, numai ca sa nu fii uitata. Esti un foarte bun prieten, o companie agreabila si o persoana pe care te poti oricand baza.

Horoscop. – Papucul Doamnei: zilele de 3, 12, 21, 30 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, si 42. Zilele favorabile: duminca, luni, si vineri. Apartinand aceleasi specii ca si orhideea, nativa aflata sub acest semn are un aer exotic, extrem de atragator pentru persoanele de sex opus.

Horoscop. – Bujor: zilele de 2, 11, 20, 29 ale fiecarei luni. Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33. Zilele favorabile: duminica, luni si vineri. Bujorul, datorita culorii sale rosii ca focul, este simbolul dorintei devoratoare de a iubi si de a fi iubit, de a se darui si de a afla ce se ascunde sub acest sentiment numit „pasiune”. De aceea, te simti pe deplin implinita numai atunci cand iubesti si esti iubita.

Horoscop. – Floarea Soarelui: zilele de 1, 10, 19, 28 ale fiecarei luni. Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31. Zile favorabile: duminica si luni. La fel ca si florea care are nevoie de lumina pentru a creste si a se dezvolta, simti in permanenta nevoia de a te afla in centrul atentiei, de a fi apreciata, admirata si complimentata. Esti o fire energica, dinamica, expansiva, vesela si optimista, calitati care te ajuta sa te faci cu usurinta cunoscuta.

Mai multe caracteristici despre fiecare floare pe femeia.ro