Anamaria Vasile

Super Lună în zodia Fecioară pe 9 martie. Viețile a trei zodii sunt date peste cap

Trei zodii vor simți pe pielea lor ce înseamnă prima decadă a lunii martie care se va încheia sub influența Lunii pline. Aceasta răsare în zodia Fecioarei și împlinește dorințele unor zodii norocoase. Super Luna din 9 martie vine cu vești deosebite pentru trei zodii.

Vezi care sunt cele trei zodii care vor fi afectate pozitiv de Super Lună

Super Luna din 9 martie va aduce o stare de echilibru și în plan mental, emoțional și spiritual. Această perioadă va fi benefică pentru sănătate, fiind de ajutor celor din horoscop care suferă adesea de stomac, celor care au probleme cu digestia, cu colonul și pancreasul.

Taur
Taurul are parte de o perioadă foarte bună. Un plan de afaceri la care se gândește de ceva vreme începe să dea roade, mai ales după ce veți găsi un partener cu mai multă experiență. Nativii singuri vor avea parte de o perioadă plină de iubire. Vor zbura din floare-n floare, dar va cuceri o persoană foarte interesantă, care va putea deveni sufletul său pereche. Nativii sunt plini de idei bune și vor face foarte ușor bani.

Gemeni
Gemenii au parte de surprize de proporții. Vor primi o moștenire sau o sumă de bani nemuncită. Va primi și o propunere de colaborare foarte bănoasă, dar trebuie să bată fierul cât încă ste cald, deoarece aceste ocazii vor putea trece pe lângă ei, dacă nu sunt capabili să le fructifice. Familia le este aproape și pot decide chiar să plece într-o călătorie care se va dovedi a fi cea mai frumoasă din viața lor. Nativii vor avea șanse reale să repare unele decizii eronate luate în trecut, Se vor alege și cu noi prieteni.

Fecioară
Super Luna din 9 martie se va afla în zodia Fecioarei timp de trei zile, iar pentru nativul Fecioară se anunță o perioadă plină de surprize plăcute. La locul de muncă va avea arte de clipe de neuitat. Va fi aplaudat în picioare de colegi, dar și de șefi, după ce va reuși să încheie un contract foarte bănos, care va aduce câștiguri tuturor. Acasă, situația este una foarte bună. Partenerul de viață îți este alături a bine și la rău. Cei singuri au șanse reale să își găsească jumătata.