Anamaria Vasile

Ce fel de bărbat e în funcție de zodie

Fiecare bărbat e diferit și personalitatea fiecăruia depinde de mai mulți factori. Însă semnul zodiacal poate indica câteva trăsături generale pe care le au bărbații.

Berbec

Bărbatul Berbec este impulsiv și încăpățânat și face orice pentru a obține ceea ce își propune. Acesta este un lider înnăscut și îi place să se aventureze și să exploreze necunoscutul. Te poate scoate oricând dintr-o stare proastă datorită energiei și vitalității sale. Uneori, te poate scoate din sărite prin stilul său agresiv, nerăbdător și neimpulsiv.

Taur

Te poți simți foarte bine alături de partenerul Taur pentru că are un simț al umorului dezvoltat.Dar nu trebuie să te bazezi pe umorul său, pentru că odată ce e depășită o limită și se fac glume pe seama sa, se supără. Taurul este foarte încăpățânat și ți-ar putea fi greu să îl convingi să facă compromisuri. Dacă partenerul tău e Taur, fii sigură că se va implica întru-totul pentru că pentru el dragostea este un aspect important în viață.

Gemeni

Nu te poți plictisi alături de bărbatul Gemeni pentru că este un maestru al comunicării. Poți avea conversații foarte interesante lângă un partener Gemeni. Te poți confrunta cu nehotărârea sa cauzată de personalitatea duală pe care o are. Pregătește-te să fii surprinsă de gesturile sale romantice.

Rac

Trebuie să fii răbdătoare cu bărbatul Rac pentru că are nevoie de timp pentru a-și arăta adevărata personalitate. Trebuie să îl lași pe bărbatul Rac să facă primul pas, pentru că dacă se simte sufocat sau agresat, se va retrage. Bărbatul Rac e familist convins așa că se va preocupa foarte mult de bunăstrarea căminului vostru.

Leu

Bărbatul Leu este născut pentru a fi lider, așa că așteaptă-te să fie destul de dominant în relație. Bărbatului Leu îi place să își țină cuvântul și onoarea este foarte importantă pentru el. Lângă nativul leu, ai parte de o dragoste cu năbădăi.

Fecioară

Bărbatul Fecioară e atent la fiecare detaliu și este o fire perfecționistă. Este un bărbat foarte interesat de carieră și foarte disciplinat la locul de muncă.
Nu te aștepta totuși la multe manifestări romantice, pentru că bărbatul Fecioară are mai degrabă o fire pragmatică.

Balanță

Bărbatul Balanță e o persoană echilibrată și astfel va evita pe cât posibil certurile, transformând orice conflict într-o discuție constructivă. E posibil să îți pierzi răbdarea alături de bărbatul Balanță pentru că îi ia foarte mult să se decidă în legătură cu orice, așa că nu te poți baza prea mult pe el pentru deciziile importante.

Scorpion

Bărbatul Scorpion dă deseori dovadă de seriozitate și fermitate. Nu își va pierde timpul cu discuții inutile. Scorpionul are o carismă aparte- e fermecător și hotărât. Îți e greu să te plictisești lângă un Scorpion pentru că și el urăște rutina și caută mereu o nouă aventură.

Săgetător

Bărbatului Săgetător nu îi place să simtă că stă pe loc. Acesta caută mereu noi moduri de a învăța lucruri noi și de a se dezvolta personal. Nu se lasă condus de impuls și se bazează pe logică la fiecare pas al vieții. Are nevoie să înțeleagă mai bine dragoste înainte de a se îndrăgosti cu adevărat.

Capricorn

Bărbatul Capricorn e ambițios și muncitor și chiar dacă ar lăsa să se vadă că mulțumit de sine și de viața sa, nu e tot timpul așa. Capricornul este foarte atent la detalii și va avea grijă să te surprindă cu cele mai dulci gesturi.

Vărsător

Bărbatul Vărsător e independent și aventuros. Nu încerca să îl constrângi, pentru că se va retrage imediat. Vărsătorului îi place să gândească , să se îmbrace și să se comporte neconvențional așa că viața lângă el nu va fi deloc comună.

Pești

Lângă bărbatul Pești te poți simți ca într-o poveste pentru că are o fire foarte romantică. Spiritualitatea și regăsirea de sine sunt prioritățile sale în viață. Te va surprinde în dormitor pentru că îi place să experimenteze și e foarte ingenios.