Anamaria Vasile

Ce bine ii merge Nicoletei Luciu! Aceasta si sotul ei, Zsolt Csergo, s-au mutat de ceva ani la Miercurea-Ciuc. Dar iata in ce vila impozata locuiesc cei doi

Nicoleta Luciu a lasat Bucurestiul pentru a locui alaturi de intreaga familie la Miercurea Ciuc.

Bruneta locuieste intr-o vila situata in imediata apropiere a blocului unde sotul ei, Zsolt, are birourile.

Nicoleta Luciu a recurs la o miscare decisiva. Dupa aproape un deceniu de relatie cu Zsolt Csergo, timp in care ea a locuit la Bucuresti, iar el la Miercurea Ciuc, vazandu-se aproape doar in weekenduri sau in vacante, bruneta a decis sa paraseasca orasul ei natal si sa se mute la Miercurea Ciuc, alaturi de intreaga familie.

Nicoleta Luciu, despre viata la Miercurea Ciuc: „Ne trezim la sase dimineata”

Avere Nicoleta Luciu si Zsolt Cergo la Miercurea Ciuc.Nicoleta Luciu sa mutat cu catel si purcel la Miercurea Ciuc insa averea pe care o detine sotul ei acolo este colosala pentru zona respectiva.

Zsolt a construit ansamblul de locuinte FORTUNA singurele in Miercurea Ciuc si dupa marturisirile sale la etajele superioare ale ansambului fiecare dintre copii are cate o locuinta.Din biroul lui jolt aflat in ansamblul Fortuna se vede casa in care locuieste acum Nicoleta cu un binoclu performant poti urmari ce se intampla in curtea casei.

Focoasa bruneta a intrat in direct prin telefon la o emisiune de la Antena Stars. Ea a dezvaluit cum decurge o zi din viata ei.

„Ne trezim la sase dimineata. Am o fata care sta cu mine si ma ajuta. Avand in vedere ca trebuie sa avem grija de patru, chiar trebuie sa ne impartim… Suntem full.

Dupa ce ne trezim, mergem la scoala, apoi cumparaturi. La opt sunt in casa. daca sunt libera, facem curatenie, aspirat, spalat… Apoi incep activitatile cu copii… In jurul orei 10 ne culcam… pentru mine am timp pana-n ora 12:00. Cam o data pe luna, eu si sotul meu, Zsolt, mai plecam cate doua zile doar noi.

De Revelion am fost intr-un pub, am dansat, nu am stat stresata ca ma filmeaza cineva…”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta locuieste intr-o vila impozata, cu curte intinsa, evaluata la 400.000 de euro. In apropiere se afla si blocul in care sotul ei are birourile, in incinta complexului „Fortuna Park”.