Anamaria Vasile

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu la Românii au Talent. Nicio vedetă nu a primit atât

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, a participat la multe emisiuni importante, printre care și Românii au Talent sau Ferma.

Se pare că postul de televiziune Pro TV i-a oferit un salariu colosal pentru apariția ca jurat la show-ul „Românii au Talent”. Mihaela Rădulescu a fost jurată pentru trei sezoane și ar fi primit nu mai puțin de 250.000 de euro pe sezon și, în plus, i se plăteau și biletele de avion pentru deplasări, scrie playtech.ro.

A părăsit show-ul pentru a se dedica fiului ei

Aceasta a renunțat atunci la un nou sezon al emisiunii printr-un anunț pe Facebook. Abia mai târziu a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre motivul pentru care a luat această decizie și anume fiul ei.

„Când mi-am luat rămas bun de la „Românii au talent”, am făcut-o strict pentru el (n.r. fiul ei), pentru că el are prioritate absolută în viața mea.

Exact în perioada de filmări trebuia să plecăm în America și în alte părți, pentru diverse programe și vizite pe la școlile vizate, așa că am lăsat baltă tot și am fost acolo pentru el, total.

Mă bucur că am un copil care știe atât de hotărât ce vrea să facă mai departe, cel puțin în privința studiilor. Se va îndrepta spre computer science sau business, dar vrea să învețe la cel mai înalt nivel. Nu pot decât să fiu mândră și să-l ajut cu absolut tot ce-mi stă în putință”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Vezi mai multe informații pe capital.ro