Anamaria Vasile

IMAGINI DE EXCEPȚIE. CUM ARĂTA VERONICA STEGARU, ”VULPIȚA” DIN VASLUI, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ

Veronica Stegaru locuiește în Blăgești, județul Vaslui, iar mediatizarea ei a transformat-o într-o ”celebritate”. Și asta nu numai la nivel local, ci și național, pentru că Vulpița a apărut la ”Acces Direct” și toți telespectatorii au putut-o auzi și… admira.

Veronica și Viorel Stegaru sunt părinții unei fetițe de 2 ani, numai că – în timpul respectivei emisiuni – au făcut declarații cel puțin uimitoare. Nu s-au ferit să spună că nu au o relație bună cu munca și au recunoscut că sunt… asistați social. Bunica fetiței a declarat, potrivit vremeanoua.ro, că reprezentanții Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit pentru a se interesa de soarta micuței după tot circul pe care părinții săi l-au făcut la televizor. Reprezentanții DGASPC i-au cerut bunicii să semneze că va avea grijă de copilă.

De aici și până la ”celebritate” nu a mai fost decât un… dans. Sau mai multe, fiindcă Vulpița este mare amatoare de manele și s-a ”produs” chiar alături de Tzancă Uraganul sau într-un club de fițe din București. Vremurile rurale par a fi rămas doar o amintire pentru Vulpiță, ea recunoscând, de altfel, că și atunci călca strâmb. Spunea că merge să cumpere scutece pentru fetiță, însă – de fapt și de drept – se ducea la întâlniri amoroase cu alți bărbați. Vulpea – ne referim la animal, acum – este șireată, precum s-a împământenit legenda, dar iată că Sexy-Vulpița-manelistă încearcă să o întreacă.

Loading...