Anamaria Vasile

CUM SE DĂDEA TZANCĂ URAGANUL ÎN SPECTACOL ATUNCI CÂND NU ERA BOGAT ȘI CELEBRU

Tzancă Uraganul este pe cai mari și se bucură din plin de acest ”nivel” la care a ajuns. Manelistul se află, mai mereu, în centrul atenției, iar în ultima vreme este pesonaj principal în ”Afacere Sex-Tape”. Imagini erotice interzise minorilor au fost difuzate în mediul online, o tânără care se afla alături de el amenințând, acum, că îl va da în judecată fiindcă i-a făcut praf imaginea.

Dar Tzancă Uraganul nu a fost tot timpul manelistul invitat la evenimente cu ștaif și care introduce în buzunare, după fiecare prestație, mii de euro. Cu mulți ani în urmă, atunci când avea mai puțin kilograme și cânta – cum se mai spune – pe unde apuca, pentru a scoate un ”ban cinstit”, Tzancă nu refuza nici invitațiile la nunți desfășurate pe cine știe unde.

La un moment dat, a participat la o nuntă unde s-a dat, realmente, în spectacol, interpretând o melodie care conțineversuri jignitoare la adresa femeilor. Misogin sau nu, Tzancă șli-a făcut treaba, la momentul respectiv, chiar dacă – potrivit informațiilor wowbiz.ro – mireasa nu a fost deloc încântată de tot ceea ce auzea.

Tzancă Uraganul, atunci când nu era bogat și celebru
Tzancă Uraganul și mașinile de lux


Tzanca Uraganul are nu mai puțin de trei mașini de lux: un BMW X5, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce de toată frumusețea. Manelistul este foarte mândru de “bijuteriile” lui, pe care nu ezită să le conducă pe străzile din Capitală.

E drept că Tzancă nu are nicio reținere în a le parca exact acolo unde nu trebuie, demonstrând, de fiecare dată, că dorește să fie în centrul atenției și îi place la nebunie această postură, în pofida faptului că fentează legea.