Anamaria Vasile

S-a aflat adevărul despre relația dintre Fuego și copiii Irinei Loghin. „Este în fiecare Crăciun la noi”

Fuego și Irina Loghin au o relație specială și nu numai pe plan profesional, artistul considerând-o pe interpreta de muzică populară, „o mamă adoptivă”.
Pentru că au existat zvonuri cum că cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor, Irinuca şi Ciprian au ţinut să clarifice situaţia. „Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi, potrivit Antena Stars.
„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin. Pentru Fuego, Irina Loghin este „un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a completat Fuego pentru sursa citată.