Anamaria Vasile

OARE CUM L-A LĂSAT ANTONIA SĂ IASĂ AȘA DIN CASĂ! CUM A APĂRUT ÎMBRĂCAT ALEX VELEA ASEARĂ, LA PREMIERA FILMULUI 5GANG – UN ALTFEL DE CRĂCIUN

Excentricul Alex Velea o comite din nou, iar una dintre întrebările care pot fi puse este aceea referitoare la atitudinea… Antoniei. Cum de l-a lăsat să iasă așa din casă? Dar cuplul a arătat, de foarte multe ori că – atunci când este vorba despre ținutele alese pentru diferite evenimente – nimic nu mai poate devenit stânjenitor sau surprizător. Așa că importantă este prezența și, firește, starea de bine a vedetelor.

Antonia și Alex Velea, împreună cu cei doi micuți, au participat la premiera filmului ”5Gang – Un Altfel de Crăciun”. S-au simțit excelent și, bineînțeles, nu au rata ocazia de a se fotografia în fața afișului. Dacă Antonia s-a înfățișat într-o ținută care nu a a pus pe nimeni pe gânduri, afișând și un zâmbet larg de femeie fericită, Alex Velea – la fel de zâmbitor – a surprins la capitolul ”imagine”. Dar, cum se spune, gusturile nu se discută, iar fanii, chiar dacă și-au pus unele întrebări în legătură cu alegerea artistului, au savurat fotografia de familie.

“Visam la Antonia”
Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.
“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.