Anamaria Vasile

Femeia a găsit o haină la gunoi, dar când s-a uitat mai bine la ea, a decis să o păstreze fără să spună cuiva! Polițiștii au arestat-o imediat! Motivul pentru care femeia s-a ales acum cu dosar penal

O femeie din Caraș-Severin s-a ales cu dosar penal, după ce a găsit la gunoi o haină. Nu e ceva ieșit din comun să găsești obiecte vestimentare aruncate la ghenă. Doar că haina peste care a dat femeia avea ascunși în interios nu mai puțin de 9.000 de euro.

Totul s-a întâmplat după ce o femeie din orașul Bocșa, din județul Caraș-Severin, a aruncat la gunoi, din greșeală, o haină a iubitului ei, care ascunsese în ea o sumă mare de bani, 9.000 de euro. Haina a fost descoperită din întâmplare de o altă femeie, care selecta deșeurile.

Femeia nu s-a atins nici măcar de un euro. A păstrat banii, gândindu-se că după ce va trece mai mult timp, îi va putea folosi. Doar că s-a trezit pe cap cu oamenii legii, pentru că păgubitul depusese plângere.

„Norocoasa” a recunoscu că cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toți înapoi, dar chiar și așa, femeia s-a ales cu dosar penal pentru însușirea de bunuri găsite și nepredarea autorităților.

În România, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de la una la trei luni, sau cu amendă.

Loading...