Anamaria Vasile

Bărbatul era în vacanță când a văzut un tigru și a decis să îl urmărească de departe, dar așa a dat peste o groapă, ce era în ea stătuse ascuns de sute de ani. Uite ce a găsit:

Numai o persoană foarte deosebită s-ar putea aventura în urmărirea unui tigru, iar ofițerul britanic John Smith se află cu siguranță în această categorie. El a avut acest curaj și a făcut o descoperire remarcabilă.

Se pare că Smith călătorea în jungla indiană din afara Mumbaiului atunci când a decis să facă lucrurile un pic mai periculoase. El a început să urmărească animale prin junglă, din motive neclare, pur și simplu dorea mai multă aventură în vacanța lui.

Dorința lui a devenit realitate atunci când a dat peste o peșteră în care chiar a avut curajul să intre! Și foarte bine a făcut, fiindcă înăuntru era o priveliște care nu poate fi deschisă.

Peștera l-a condus la tot felul de ruine antice remarcabil păstrate. Experții spun că monumentele pe care le-a descoperit datează încă din anii 200 ÎHR, iar peștera poartă numele de Peșterile Ajanta.

   

Loading...