Anamaria Vasile

Reacția incredibilă a Deliei după ce a fost detronată de Carmen de la Sălciua în Trending, pe Youtube România, în doar câteva ore!

Carmen de la Sălciua se afla de mai bine de 24 de ore pe locul 1 în topul celor mai ascultați romani pe canalul de Youtube România. Celebra cântăreață de muzică de petrecere a detronat-o pe Delia, care se afla în urmă cu o zi pe locul 1 în Trending cu piesa “Să-mi cânți”. Delia a avut o reacție incredibilă și neașteptată, pe Instagram, la adresa lui Carmen de la Sălciua!

Succesul lui Carmen de la Sălciu în lumea muzicii de petrecere nu este, la ora actuală, întrecut de niciun “greu” al domeniului, celebra cântăreață reușind niște recorduri la care nu pot spera nici cântăreți consacrați de la noi din ţară. Mai exact, acum aproape două zile, Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie, “Noapte bună, iubi“. Şi, evident, fanii artistei s-au repezit să asculte piesa în număr extrem de mare. În doar câteva ore de la lansare piesa a strâns aproape 1 milion de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în Trending, pe Youtube România, astfel detronând-o pe Delia care se afla pe locul 1.

După ce a fost detronată pe Youtube de Carmen de la Sălciua, Delia a postat un mesaj acid și subtil pe Instagram: “Gata, cu #1“, a scris artista pe rețeaua de socializare.

Carmen de la Sălciua se bucură din plin de succesul uriaș pe care îl are cu fiecare piesă pe care o lansează. “Din nou fericită! Sunt atât de fericită, peste două zile e ziua mea de naștere, și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi! Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt! Îmi doresc doar sănătate să pot să vă bucur sufletele prin cântec și să ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inimă!“, a scris Carmen de la Sălciua pe Facebook.

Carmen de la Salciua este, in prezent, una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată “Regina Youtube-ului”, și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Toate acestea au ajuns la public și n-au fost trecute, deloc, cu vederea de către oameni. Căci cine este mai important decât mulțimea? Acum, Carmen de la Sălciua se bucură de un succes bine meritat, iar pentru a celebra succesul cântăreața a lansat primul album din carieră, intitulat „Îndrăgostit”. Albumul conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: “Dansez prin ploi”, “Curge prin vene iubirea ta”, “De ce trăim o iubire interzisă?”, “Îndrăgostit” și “Părăsește-mă te rog” feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 55 de milioane de vizualizări.