Anamaria Vasile

Mutare-bombă pe piața media! Și-a dat demisia de la Pro TV și a semnat cu Antena 1

A plecat de la PRO TV și s-a alăturat Antena Group. Va începe munca pe 1 octombrie.

Zoe Vasilescu va ocupa funcția de VP Sales & Corporate Affairs la Antena Group. Este unul dintre cei mai apreciați profesioniști de pe piața media, cu o experiență de peste 20 de ani în media sales. Și-a început cariera în cadrul agenției Ogilvy și a continuat ca Director de Vânzări în cadrul ProTV.

„Mă bucur că Zoe a ales să își folosească know-how-ul de media, reputația și competența pentru a contribui la dezvoltarea Antena Group”, a declarat Mihai Ionita, Director Antena Group.

Despre Antena Group: Antena Group este cea mai puternică organizație de media cu capital 100% românesc care a construit o platformă multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV), conținut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) și servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro).

Zoe Vasilescu mai era supranumita si „fabrica de bani” a trustului Pro TV.

Zoe Vasilescu ocupa funcția de director de vânzări la Pro TV, iar în anul 2018 a obținut din publicitate 150 de milioane de euro din totalul de 200 de milioane de euro ale Pro Tv-ului. Aceasta și-ar fi dat demisia din cauză că postul tv s-ar afla în cădere liberă după ce audiența sa a scăzut.