Anamaria Vasile

Olivia Păunescu, prezentatoare Antena 1, s-a căsătorit în secret

La doar 33 de ani, Olivia Păunescu se poate lăuda cu o carieră destul de vastă în televiziune. La doar 20 de ani a pătruns în această lume, începând ca reporter Pro TV.

Înainte de asta, a fost dansatoare în emisiunea postului TVR1 Surprize, surprize.

Ulterior, Olivia a ajuns la Digi 24 unde a prezentat știrile sportive o vreme, apoi s-a angajat la Antena 1, unde lucrează și în prezent.

Olivia Păunescu, prezentatoare Antena 1, s-a căsătorit în secret
La începutul lunii septembrie, prezentatoarea s-a căsătorit civil cu partenerul ei. Evenimentul a fost ținut secret. Nici colegii ei par a nu fi participat.

Vocală în timpul buletinului de știri, dar discretă în ceea ce privește viața personală, Olivia Păunescu, știrista Antenei 1, s-a căsătorit.

La evenimentul ce a avut loc la Starea Civilă din Sectorul 2 București au avut acces doar câteva persoane.

Prezentatoarea TV a preferat ca totul să se desfășoare în intimitate. Vedeta Antenei 1 nu și-ar fi anunțat nici prietenele cele mai apropiate. Potrivit VIVA!, partenerul ei poartă numele Ștefan.

Olivia Paunescu și Ștefan G. s-au gândit și la petrecerea nunții. Au ales o destinație exclusivistă, în Dubai.

Cum arată sora prezentatoarei TV?
Puțini știu însă că Olivia Păunescu are și o soră, mai mică decât ea cu trei ani, de care este foarte mândră.

Sora ei, pe nume Anda Maria, nu are nicio treabă cu lumea presei și lucrează în comerțul internațional cu cereale, potrivit Vedeteblog.com.

De câte ori are ocazia, Olivia Păunescu postează pe pagina ei de Facebook fotografii alături de Anda.

Imagini în GALERIA FOTO!

Observatorul a adus un nou concept de jurnal de ştiri
Din 1 martie, Observatorul Antenei 1 a adus un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment.

De luni până vineri, de la 12:00 la 14:00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan fac echipă în acest nou proiect.