Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a ajuns de urgență cu fetița cea mică la spital: ”Febră mare dimineața la 5:00”

Momente cumplite pentru Gabriela Cristea. Vedeta a ajuns de urgență, la spital, cu fetița ei cea mică. Iris a făcut febră și nu s-a simțit deloc bine. Gabriela Cristea s-a îngrijorat și a mers de urgență la spital.

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar, după ce fetița ei de doar șase luni nu s-a simțit deloc bine. Iris a făcut febră mare la cinci dimineața, iar mama ei s-a îngrijorat foarte tare. Gabriela Cristea s-a fotografiat pe patul de spital alături de micuță și a explicat ce s-an întâmplat cu Iris.

‘Trezit ieri dimineata cu chef de joaca, aniversat 6 luni, brusc febra pe la pranz, scaun moale, plecat la medic si pe drum regurgitat in masina, internat urgent, tratament, noapte alba, febra mare dimineata la 5:00 si azi o luam de la capat. Thea Iris Selena are gastroenterocolita!’, a mărturisit Gabriela Cristea.

Medicii au pus diagnosticul și i-au spus prezentatoarei TV că micuța Iris are gastroenterocolită. Pe chipul Gabrielei Cristea se poate vedea oboseala, dar și îngrijorarea pentru micuța ei. Acum, Iris este pe mâinile medicilor și se află în afara oricărui pericol.