Anamaria Vasile

Cum arată fiica actriței Emilia Popescu: Maria e frumusețe rară la 22 de ani! Cele două au pozat împreună

Actrița Emilia Popescu are multe realizări, dar de departe cea mai mare este fiica ei, Maria. La 22 de ani, fata este o tânără frumoasă, cu o carieră promițătoare în pictură și design vestimentar. Deși părinții săi sunt divorțați din 2008, Maria a crescut într-o familie iubitoare, având o relație foarte bună cu ambii părinți.

Cu toții o știm pe Emilia Popescu prin intermediul carierei sale în teatru, dar viața ei personală a fost mereu învăluită în mister. Așa se face că foarte puțini știu că actrița are o frumusețe de fată de 22 ani, din mariajul cu Ionuț Ștefănescu, de care a divorțat în secret în 2008, după 15 ani de mariaj.
Maria, fiica Emiliei Popescu, pasionată de pictură și design vestimentar


Deși Maria era doar un copil când părinții săi au divorțat, a crescut într-o familie din care nu i-au lipsit afecțiunea și prezența ambilor părinți, așa cum a mărturisit într-un interviu pe care ea și mama ei l-au acordat revistei Psychologies. Maria nu a ales actoria, precum mama sa, dar a rămas în zona artei, studiind pictura și grafica din clasa a cincea și axându-se la facultate pe design vestimentar.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști, deci era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani și de atunci nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit „chemarea de la o vârstă așa fragedă, dar asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare’, a declarat fiica Emiliei Popescu pentru Psychologies.

Actrița, la rândul său, se declară foarte mândră de fiica sa. ‘Multe derapaje apar, la vârsta adolescenței, din cauza lipsei de comunicare reale între părinți și copii. Eu am avut noroc. Mi-a dat Dumnezeu un copil tare bun! Cu un instinct bun, cu o dragoste nemărginită și cu tot timpul alocat ei, zic eu că am reușit să cresc un adult responsabil, sensibil, cu o inimă bună și cu empatie față de oameni. E mândria mea și nici acum nu m-am obișnuit cu ideea că ea, această superbă domnișoară, este a mea’, a mărturisit actrița de 53 de ani.