Anamaria Vasile

Incendiar! A lasat bărbații fără cuvinte. Ruby, goală, pe acoperișul unei imobil din București

Fiind una dintre cele mai sexy artiste de la noi, Ruby nu ezită să ne surprindă de fiecare dată. Cântăreața apare într-o fotografie, goală, chiar pe acoperișul unei clădiri din capitală.

Are un corp de invidiat, iar de fiecare dată când postează pe contul său de socializare, reușește să incingă imaginația multor bărbați. Vremea toridă de afară nu o afectează pe artistă, ci din contră, îi oferă oportunitatea să facă cele mai ,,interesante” fotografii pentru contul ei. Sexy bruneta s-a pozat recent pe acoperișul locuinței sale în care s-a mutat recent. Nu este o poză obișnuită totuși. Ruby apare fără sutien și cu o pereche de bikinii minusculă, iar în mână ține un furtun cu apa cu care să răcorește în piscina gonflabilă. Fotografia a atras zeci de mii de aprecieri în doar câteva momente, semn că a reușit să facă furori în rândul sexului masculin. Comentariile nu au ezitat să apară, iar cele mai multe fac referire la trupul ce tinde spre perfecțiune al brunetei.

Ruby s-a făcut cunoscută datărită talentului său muzical, dar și a sex-appelului pe care îl emană, având un corp foarte bine lucrat și acoperit de tatuaje. Recent, a fost alături de iubitul său în aventura din Asia Express, de la Antena 1.

Loading...