Anamaria Vasile

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini de senzație din vacanță. Cum se distrează cei doi, după nuntă. FOTO

Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, după 4 ani de la cununia civilă și după 7 ani de relație. Imediat după nuntă, cei doi și-au luat fetițele și au plecat pe litoralul românesc, pentru a se distra pe cinste alături de acestea și pentru a petrece câteva zile de relaxare și liniște totală.

Imediat după petrecerea de la nunta lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat, alături de fetițele lor, Victoria și Iris pe litoral, acolo unde se simt extrem de bine și se bucură de momente frumoase, unul în compania celuilalt.

Cei doi au postat pe contul lor de Instagram mai multe fotografii și clipuri video pntru a le arăta oamenilor cât de bine se simt împreună și cât de tare se distrează, iar internauții le-au urat toate cele bune și chiar i-au complimentat pe cei doi, pentru că, în ciuda faptului că au 2 copii mici, știu să aibă timp și pentru ei, ca și cuplu, nu doar ca și părinți.

Într-un clip video postat de Gabriela Cristea pe pagina ei de Instagram, frumoasa moderatoare le arată fanilor ei cum înoată în piscină, iar Tavi Clonda pare extrem de mândru de soția lui.


Într-un alt video, Gabriela Cristea o arată pe micuța Victoria în timp ce mănâncă cu mare poftă, la umbră, pe șezlong, într-o atmosferă superbă de familie.

Nuntă modestă, botez de fițe
Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în fața altarului, la 4 ani de la cununia civilă. Cei doi au avut o petrecere frumoasă și restrânsă, în curtea casei lor, iar botezul micuței Iris, ce va avea loc weekend-ul viitor se anunță a fi unul cu fast, după cum chiar cei doi au povestit.