Anamaria Vasile

Era acasă când a auzit că cineva bate la ușă, dar femeia nu a îndrăznit să deschidă. Speriată, n-a scos niciun sunet și a așteptat ca totul să treacă. Când a privit imaginile de pe cameră, a rămas fără cuvinte! Uite cine venise la ușa ei

Melissa era acasă cu cele două fiice ale sale când a auzit că cineva bate la ușa lor. Nu aștepta pe nimeni în vizită, așa că s-a gândit foarte bine dacă să deschidă sau nu.

Melissa a decis să-și vadă de treabă, cu gândul că va verifica apoi imaginile înregistrate de camera video din fața casei, pentru a vedea cine a venit la ușa ei.

„Nu deschid ușa străinilor dacă nu știu sau nu recunosc cine este”, a declarat Melissa. „După ce a plecat, am verificat camera”.

Este evident că femeia nu avea de unde să știe că cine bătuse la ușa ei nu avea să-i facă niciun rău. În timp ce privea imaginile înregistrate de camera video, Melissa a rămas fără cuvinte.

Persoana care venise la ușa ei era un adolescent, pe nume Tyler Opdyke, care a încercat pur și simplu să facă o faptă bună.

Băiatul a sunat în repetate rânduri, în speranța că cineva este acasă, dar pentru că nimeni nu deschidea, s-a uitat în jur cu atenție și a observat camera video. Atunci, el a îndreptat spre cameră un portofel, care îi aparținea soțului Melissei și care era plin cu bani: 12.000 de dolari.

Se pare că soțul Melissei și-a pierdut portofelul atunci când se îndrepta către mașină. Tyler a ținut portofelul în fața camerei, apoi l-a ascuns bine, indicând cu precizie locul din care familia putea recupera portofelul plin cu bani.

Pentru că a vrut să se asigure că unul dintre membrii familiei a văzut imaginile, iar portofelul nu a ajuns pe mâna vreunui străin, Tyler s-a întors mai târziu la casa Melissei.

De data aceasta, femeia i-a deschis ușa și i-a mulțumit pentru gestul său, fiind profund emoționată.

„Nu vezi în fiecare zi asemenea lucruri bune”, a declarat recunoscătoare, Melissa.