Anamaria Vasile

Drama prin care a trecut Anca Serea. Primul ei sot a murit de leucemie

Deși acum este o persoană extrem de pozitivă, Anca Serea a trecut prin momente foarte grele. Înainte de a deveni soția artistului Adrian Sînă, vedeta a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher.

Drama prin care a trecut Anca Serea: primul ei soț a murit de leucemie
Anca a fost, întâi de toate, cunoscută drept prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV.

Anca Serea a trecut prin momente dramatice, care au marcat-o și despre care a vorbit foarte pe scurt până acum. În urmă cu doi ani, vedeta a fost concurentă la show-ul „Uite cine dansează”, unde a făcut câteva mărturisiri despre moarte primului ei soț. Anca susține că nu are cum să uite dragostea purtată pentru Filip Poplingher.

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, au fost mărturisile Ancăi în direct la Pro TV, în cadrul emisiunii „Uite cine dansează” ”, potrivit Click!.

Anca și omul de afaceri Filip Poplingher au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia. Pe când aceștia aveau 9, respectiv, 3 ani, Filip s-a stins din viață după o îndelungată luptă cu leucemia.

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, conform ADPM.

În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

Loading...