Anamaria Vasile

BĂRBATUL știa că SOȚIA lui nu intră Facebook, de aceea într-o zi s-a MÂNDRIT pe pagina lui că A ÎNȘELAT-O și toți prietenii l-au aplaudat dintr-un MOTIV pe care ea nu-l va AFLA NICIODATĂ. Uite ce a POVESTIT

Jason Hewlett este de meserie artist, dar este și tată și soț. El a comis ceea ce ar fi ultimul lucru pe care l-ai aștepta de la cineva care pare atât de fericit și mulțumit de viață. Deși bărbații abia recunosc în gând acest lucru, el a făcut-o pe Facebook. Recent Jason a recunoscut pe Facebook că și-a înșelat soția, dar nu în modul în care te-ai aștepta.

Iată traducerea cuvintelor lui:

,,Nu mă simt prea confortabil mărturisind acest lucru, însă astăzi eu parcă mi-am înșelat soția. Voi explica ce am în vedere. Eram într-un magazin, cumpăram câte ceva pentru mine. Când am mers la casa de marcat, am văzut o femeie, care stătea la rând. Era pur și simplu uimitoare. M-am gândit: Ce norocos este iubitul ei! Iar peste o clipă am înțeles că aceasta era soția mea.

Știți, era neobișnuit să-mi văd soția în același magazin, la aceeași coadă. Este ca și cum ai trăi și nu ai știi că ea poate fi în același loc, în același timp, alături, în altă mașină. Între noi mai era o femeie. De aceea, eu pur și simplu o urmăream pe iubita mea. Am decis să-i scriu un mesaj: Salut, frumoaso! Ce cumperi? Însă toate încercările de a-i atrage atenția au eșuat, deoarece ea căuta un tichet de reducere. De aceea, eu pur și simplu stăteam și mă gândeam tăcut la gândurile, pe care le aveam uitându-mă la soția mea.

Văd în fiecare zi cât este de frumoasă, dar, astăzi, neștiind că era în magazin, am privit-o cu alți ochi și nu mi-a venit să cred că sunt soțul ei. Eu chiar roșisem. Apoi am fost uimit de faptul că ea nu m-a observat. Este și bine, și rău în același timp. Bine, pentru că nu se uită în toate părțile, rău, deoarece nu m-a observat pe mine. Și dacă acesta nu eram eu? Mi-am amintit cât de greu a fost să o conving să vină la prima întâlnire. M-am gândit la faptul că era cât pe ce să renunț să-i câștig dragostea.

Pentru un minut am simțit tristețe și resemnare, exact ca atunci când am văzut-o pentru prima dată și am decis că niciodată nu o voi putea cuceri.

Mă simțeam incredibil de bine în acea zi, văzând-o independentă, frumoasă, blândă și puternică. Apoi ea a luat cumpărăturile și s-a îndreptat spre ieșire. N-am spus nimic, n-am încercat să o opresc, ci pur și simplu o priveam cum pleca, simțindu-mă mândru că ea este soția mea și că iubesc fiecare părticică din această femeie. Ea intră rar pe Facebook. De aceea, nu va vedea această postare, nu va afla că am înșelat-o într-un fel. Dar am hotărât să împărtășesc aceste gânduri cu voi, pentru că sunt sigur că și voi ați avut astfel de întâmplări, care să vă oblige să priviți alți ochi persoana iubită. Astfel de momente sunt neprețuite.”

Jason ne-a arătat și ne-a demonstrat cât de important este să îi privim pe cei dragi într-o lumină nouă pentru a ne reaminti cât de norocoși suntem că îi avem în viețile noastre, și cât de greu ne-a fost să ajungem aici.