Anamaria Vasile

Marcel Toader a murit. Prima reacție a Mariei Constantin, ultima dintre soțiile sale: „Sunt înmărmurită de durere”

Maria Constantin, ultima dintre soțiile lui Marcel Toader, a primit cu șoc vestea că fostul ei soț a murit. Cântăreața de muzică populară spune că este înmărmurită de durere și îi vine greu să creadă că bărbatul care i-a fost soț timp de doi ani nu mai este. Maria și Marcel au divorțat în 2017.

Sunt înmărmurită de durere, a declarat Maria Constantin pentru Huff.ro.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017, după o căsnicie de doi ani, una dintre problemele pe care le acuza cântăreața de muzică populară fiind banii, în sensul în care fostul soț ar fi profitat de banii pe care ea îi încasa din concerte și nu o lăsa să cheltuie nimic. La rândul său, Marcel Toader era convins că Maria îl înșela și luni întregi s-au certat la TV pe seama acestui fapt.

Anamaria Ferentz a aflat de pe Instagram

Anamaria Ferentz locuieşte de mulţi ani în America şi a aflat despre moartea lui Marcel Toader pe de Instagram, după ce un fan i-a dat vestea într-un comentariu. ‘Vezi ca a murit Marcel Toader si nu este minciuna sau gluma’, a fost mesajul postat de un internaut.

Din păcate am aflat despre decesul lui Marcel, veștile rele ajung cel mai repede… Sunt sunată și primesc multe mesaje pe acest subiect, de la presă și televiziuni… Îmi doresc să păstrez decența în aceste momente, să respect durerea familiei și spun din suflet că îmi pare rău pentru decesul lui. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!’, a declarat Anamaria Ferentz, care s-a căsătorit cu omul de afaceri în 2005.

Mariajul lor a durat însă doar 3 luni de zile. La 10 ani de la divorț, în 2015, cei doi au ajuns în instanță, Ferentz câștigând procesul pentru defăimare pe care i l-a intentat fostului soț.
Marcel Toader avea probleme financiare

Se pare că Marcel Toader trecea de ceva timp printr-o criză financiară, care nu avea nicio rezolvare. Bărbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri. „Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea.

Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.’, declara Marcel Toader.
Marcel Toader a făcut infarct

Marcel Toader a murit. Vestea că omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un șoc pentru toată lumea. Potrivit primelor informații, Marcel Toader a făcut infarct când se afla la masă, în curtea avocatului său de la Periș, împreună cu mai mulți prieteni.

Marcel a acuzat o stare de rău, însă până la sosirea medicilor, inima sa a cedat.
Marcel Toader a fost la un pas de moarte în 2012

Marcel Toader avea doar 56 de ani și era cunoscut celor apropiați faptul că avea probleme cu inima, iar acum câțiva ani a fost la un pas de moarte. În 2012, omul de afaceri a suferit un preinfarct și a fost operat de urgență. I-a fost montat un stent și medicii i-au spus, la momentul acela, că dacă mai întârzia 15 minute nu l-ar mai fi putut salva.

Întrebat atunci, de doctor dacă a avut probleme care ar fi putut cauza preinfarctul, Marcel i-a răspuns: „cât Casa Poporului’. Între timp, au urmat numeroase scandaluri în care a fost implicat fostul sportiv și care, se pare, că i-au agravat problemele de sănătate.

Anul trecut, Marcel Toader spunea că medicii l-au sfătuit să se opereze din nou, cât se poate de repede, pentru că un mușchi al inimii nu-i mai funcționează. Omul de afaceri recunoștea, în iulie 2018, că a întrerupt medicamentele de peste doi ani fără acordul medicilor. „Inima mea e puternică încă.’, spunea Marcel în urmă cu un an.

Marcel Toader a fost căsătorit de șase ori în total și divorțat tot de atâtea, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Anamaria Ferentz.