Anamaria Vasile

Mesajul lui Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie cu putin timp inainte ca aceasta sa fie parasita

Lui Jennifer Aniston îi merge de minune de când este singură! După două divorţuri, celebra actriţă pare că a întinerit, iar apropiaţii săi susţin că este mai fericită ca niciodată.

Mesajul lui Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie cu puţin timp înainte ca aceasta să fie părăsită
Nici măcar faptul că în trecut a fost părăsită pentru Angelina Jolie nu a făcut-o pe Jennifer Aniston să decadă. Mai mult de atât, actriţa arată mai bine ca în tinereţe la cei 50 de ani ai săi.

Jennifer Aniston a divorţat de Brad Pitt şi Justin Theroux, însă a învăţat să se ridice de fiecare dată.

‘Cine ar fi crezut că Jen va arăta, peste ani, mai bine decât Angelina Jolie? Asta demonstrează că, în viață, mai important este cum sfârșești, nu cum ai început. Sunt atât de fericită pentru ea. Nu prea caută fericire, caută să-i fie bine. Și deja este clar că îi și este. S-a maturizat foarte mult ca om în ultimii ani.

Luminează camera ori de câte ori pășește în ea. Este un adevărat model pentru toate femeile din Hollywood. Nu cred să fi existat sau să existe o femeie care să arate mai bine decât Jen la 50 de ani ai ei’, au mărturisit surse din apropierea actriţei.

Căsnicia lui Jennifer Aniston cu Brad Pitt a durat cinci ani. Actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie în timpul filmărilor producției Mr. & Mrs. Smith.

Când încă formau un cuplu, Jennifer s-a întâlnit cu Angelina Jolie în parcarea unui mall. Soţia lui Brad Pitt i-a menţionat atunci Angelinei cât de fericit este partenerul ei că va juca împreună cu ea în film, scrie Vanity Fair.

Peste doar câteva luni, Brad Pitt a părăsit-o pe Jennifer pentru Angelina Jolie.

Loading...