Anamaria Vasile

„Nu-mi place acolo, la Caracal, că bunicul e bruto!” Gheorghe Dincă era un om violent! Vizitele nepoților, foarte rare

Pe lângă Daniela, Gheorghe Dincă mai are și un fiu, pe Dan Dincă, în casa căruia polițiștii au mers în căutarea de piste în cazul uciderii celor două tinere, Alexandra și Luiza. Bărbatul are casă în Deveselu, deși s-a stabilit de ani buni în Italia, alături de familie. 

În căutarea de noi probe, anchetatorii au descins și la casa unde locuiește fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, la Deveselu. Casa aparține socrului lui Dan Dincă, Marin Stănoiu.
Potrivit Libertatea, Dan, fiul asasinului din Caracal, este căsătorit și are trei copii împreună cu soția lui Alina: o fetiță de 1 an și jumătate și doi băieți, unul de 8 ani și altul de 18 ani.

Alina și copiii trăiesc în Italia. Vecinii își amintesc că și Gheorghe Dincă venea în vizită la familia fiului său, în Deveselu, dar nu stătea mult și nici nu saluta pe nimeni.

“Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto”, povestește o femeie de 70 de ani, potrivit sursei citate.

Loading...