Anamaria Vasile

Gheorghe Dincă, atitudine șocantă în fața anchetatorilor: „Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi”

Ies la iveală noi informații șocante legate de cazul crimelor din Caracal. Se pare că Gheorghe Dincă a început să aibă o atitudine de superioritate în fața anchetatorilor și chiar le-a spus acestora că „îl stresează”.
Potrivit unor surse din anchetă citate de a1.ro, se pare că Gheorghe Dincă a avut o atitudine șocantă în fața anchetatorilor. Acesta le-ar fi spus că este suficient faptul că a recunoscut faptele și nu este necesar să îl streseze, să îl obosească și să-l plimbe dintr-o parte în alta.

„Era noapte, în faţa mea era o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în depărtare, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta. Am ocolit localităţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în trafic. (…) Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi, atâta vreme cât eu am recunoscut”, ar fi spus Gheorghe Dincă la audieri, susțin surse din anchetă, citate de a1.ro.