Anamaria Vasile

Trei zodii pierd totul. Incepe o perioada neagra pentru trei zodii. Horoscopul de Luni, 22 iulie 2019

Citește previziunile pentru zodia ta:

Horoscop 22 iulie Berbec

Tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Sunteţi decis să nu renunţaţi la o călătorie profesională.

Horoscop 22 iulie Taur

Noua situaţie profesională poate aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar din păcate şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă este prea pretențios pentru un buget aşa de mic.

Horoscop 22 iulie Gemeni

Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai mari şanse de reuşită. O zi excelentă.

Horoscop 22 iulie Rac

Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii de afaceri. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi fără jenă, doar pentru beneficiile proprii.

Horoscop 22 iulie Leu

Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă.

Horoscop 22 iulie Fecioară

Din dorinţa de a le arată tuturor cât de capabil sunteţi, faceţi eforturi profesionale imense. Este adevărat că dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun şi de capacitate de convingere. Fiți precaut!

Horoscop 22 iulie Balanță

În această perioadă există riscul de a fi expuşi pierderilor financiare. Relaţiile profesionale sunt stabile cu partenerii de afaceri. În continuare reușiți să mediați orice fel de conflicte personale.

Horoscop 22 iulie Scorpion

Astăzi trebuie evitată tendinţa de a lua decizii rapide, fără cea mai mică şi necesară analiză, mai ales în ceea ce priveşte alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Dați dovadă de un altruism exagerat.

Horoscop 22 iulie Săgetător

Aveţi senzaţia că sunteţi constrânşi, dirijaţi de partenerii vostrii şi nici nu sunteţi departe de adevăr. Încercați să amânaţi reacţiile pentru a nu crea noi conflicte care pot afecta pe toată lumea.

Horoscop 22 iulie Capricorn

Vă asumaţi, mai mult sau mai puţin, o stare de sacrificare care în general nu vă displace, dar care acum se va dovedi cam exagerată. Încercați să ţineţi cont și de avertismentele primite de la prieteni.

Horoscop 22 iulie Vărsător

Vă simţiţi bine acţionând în umbră propriului partener, renunţând la propriile realizări şi speranţe. Până seară, situaţia se va schimba cu totul pe neaşteptate, pentru că se ivesc şi conflicte casnice.

Horoscop 22 iulie Pești

Profunzimea gândirii voastre şi tendinţa de a merge la esenţă problemelor atrage admiraţia celor din jur. Creativitatea se află la cote înalte, dar de folos sunt azi pragmatismul şi meticulozitatea.