Anamaria Vasile

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Află ce Karmă ai în funcție de anul nașterii! Ele sunt persoanele care au nevoie de iubire și au mii de oportunități

Mihai Voropchievici a prezentat karma în funcție de anul nașterii. Poți afla ce număr ți se potrivește, în funcție de tabelul atașat mai jos.

HOROSCOP Numărul 1 – sunt caractere neliniștite, nu prea ambițioase. Au o doză mare de încăpățânare. Au o dependență, merg spre vicii. Au probleme cu rinichii și vezica urinară. Au în permanență nevoie de iubire. Când lucrează, are nevoie de liniște și timp. Are succes în toate activitățile legate de apă.

HOROSCOP Numărul 2 – sunt neagresivi, dar nu prea ambițioși. Sunt obsedați de detalii. Cea mai bună vârstă pentru a avea rezultate sunt 45-47. Pot culege roadele la ce au muncit. Sunt persoane care obosesc fizic repede. În dragoste, au grijă la partenerul său. Trebuie să se abțină de la jocurile de noroc.

HOROSCOP Numărul 3 – caractere puternice și tinere. Sunt vorbăreți, dar dau dovadă de intoleranță și realizare. Trebuie să aibă rezultate până la 38 de ani. Sunt niște oameni cu destine lift – când sus, când jos-. Sunt activi, au sistem circulator periferic slab. Nu trebuie să folosească stimulente de niciun fel. Cheltuiesc rapid tot ce câștigă.

HOROSCOP Numărul 4 – o persoană obișnuită, simplă și ușor de rănit. Este foarte sensibilă și vulnerabilă. Sunt foarte iritabili dimineață. Problemele sunt legate de zona intestinelor și la epidemii. Sunt susceptibili, au maturizare timpurie. Au disfuncții sexuale. Au nevoie mai mult de o dragoste fizică decât de una spirituală. Sunt persoane care sunt mai împrăștiate și pierd chitanțele. Au dificultăți în stabilirea relațiilor de durată. Sunt predispuși la divorț

HOROSCOP Numărul 5 – omul extremelor. Nu e cale de mijloc. Este foarte periculos. Vârsta critică e de 40 de ani, de aici viața lor se îmbunătățește. Sunt de o rezistență fantastică. Fac experimente pe propria piele. Au probleme cu intestinele, apariția cancerului și probelme cu sânge. Au nevoie mare de iubire. Au o dependență dezastruoasă pentru jocurile de noroc.

HOROSCOP Numărul 6 – lider înăscut și spirit militar. Are teamă mare de eșec. Vârsta critică e de 40 de ani. Au o multitudine de oportunități până la această vârstă. Este deschis la zona de impact și nebuloasă. Au o mare bogăție de cunoaștere. Au un corp subțire și unghiular. Predispoziție la suprasolicitare. Probleme cu durere de cap, amețeala. În dragoste predomină dorința de cucerire și dominație. Au trăsături de icoană.

HOROSCOP Numărul 7 – firi optimiste, au tendința de a manipula oamenii. Se împăunează cu meritele altora. Se supără dacă nu sunt în centrul atenției. Caută fericirea și libertatea. Stabilitate abia după 40 de ani. Nu obții multe dacă te izolezi. Le lipsește perseverența. Au probleme cu stomacul, genitale. Caută o dragoste libertină. Alegerea unui partener e foarte importantă. Norocul lor nu e uriaș.

HOROSCOP Numărul 8 – caracter încăpățânat. Au minte conservatoare. E un lup singuratic cu un sufletmare. Au probleme cu spatele și umerii, sunt ipohondrici. Au atașament de bani și dorința de a investi.

HOROSCOP Numărul 9 – senzuală și emoțională. Duce o viață genială, dar inutilă. Așteaptă prea mult de la alții. Schimbă conexiunile. Disprețuiește lucrurile materiale. E puternic și flexibi. Le plac fanteziile sexuale. Foarte mare nevoie de bani. Nu e perseverent. Visează la un noroc extraordinar. Trăiesc într-o balanță echilibrată. Sunt idealiști.