Anamaria Vasile

Ce băiat frumos are Marcel Pavel! Sasha are 20 de ani și e copia fidelă a celebrului său tată

Marcel Pavel are o voce inconfundabilă, dar a marcat bine și în plan personal, soția sa dăruindu-i trei copii frumoși. Sasha, fiul cel mijlociu, nu doar că seamănă izbitor cu celebrul său tată, dar are planuri mari de viitor la doar 20 de ani.

Fiul cel mijlociu al lui Marcel Pavel, Sasha, este, la 20 de ani, copia fidelă a celebrului său tată. Student la ASE și cântăreț de ocazie, băiatul nu doar că seamănă foarte bine cu tatăl său, dar are planuri mari de viitor. Nedorindu-și să trăiască în umbra părintelui, Sasha a decis să înceapă o afecere, alegând domeniul vestimentar, după cum a povestit la Star Matinal, unde a fost invitat alături de întreaga familie.

Fiul mijlociu al lui Marcel Pavel face banii lui la 20 de ani
‘Eu mi-am creat un brand de haine. Nouă ne plac foarte mult hainele şi am zis că… hai să facem ceva ce am vrea să cumpărăm. Să am mereu ceva de îmbrăcat. Am pasiunea să mă îmbrac cu haine frumoase’, a declarat Sasha, fiul lui Marcel Pavel, la Star Matinal, de la Antena Stars, despre brandul său, Vainness.

Ce familie frumoasă are Marcel Pavel. E căsătorit de aproape 30 de ani cu o fostă balerină
Marcel Pavel a ales bine în plan personal, având una dintre cele mai frumoase familii din showbizul nostru și un mariaj trainic cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Căsătoriți din 1992, cei doi au trei copii, Richard (23), Sasha (20) și Iuvelania (șase ani).