Anamaria Vasile

Ce a făcut Liviu Vârciu în timp ce Adelina Pestrițu se cununa religios

Adelina Pestrițu și omul de afaceri Virgil Stiblea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au avut o petrecere pe cinste, la care au cântat nume sonore ale scenei românești precum Maria Dragomiroiu sau Elena Gheorghe. În tot acest timp, Liviu Vârciu, fostul soț al vedetei a luat o decizie pe care mulți dintre fanii săi au catalogat-o drept surprinzătoare.

Mai concret, îndrăgitul actor și prezentator TV a revenit în forța la marea sa dragoste, muzica, promovându-și intens prin intermediul rețelelor de socializare evenimentul la care a cântat în seara cu pricina.

Recent, Vârciu a urcat din nou pe scenă alături de bunul său prieten Aurelian Ciocan, cei doi reînfințând trupa LA, cu care au făcut furori în anii 90. Recitalul lor, dar și al altor formații extrem de iubite la acea vreme a avut loc în urmă cu doar câteva zile, pe scena Arenelor Romane din Capitală.

Liviu Vârciu își dorește încă un copil
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu a uitat-o pe fosta soție Adelina Pestrițu, mai ales că actuala sa parteneră, Anda Călin a anunțat că cei doi plănuiesc să-și mărească familia cu încă un copil.

„Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple, Noi ne trăim viaţa în linişte. Ne-am certat din nimic. Adică mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi” , a declarat iubita îndrăgitului actor și om de televiziune, într-un interviu acordat recent.