Anamaria Vasile

Sora necunoscuta a unei vedere a „erupt” la Nuba Mamaia dupa ce a luat la bac putin peste 7!

Schimb de generații pe scena mondenă! După ce a luat peste 7 la Bac, sora necunoscută a unei vedete care, de curând, s-a retras din lumina reflectoarelor, a ”erupt” la Nuba Mamaia.

În ultima perioadă, Andreea Tonciu a decis să se retragă din showbiz și să se dedice în totalitate familiei. Cu toate acestea, vedeta se pare că și-a găsit un înlocuitor de seamă. Sora acesteia este noua senzație de pe scena mondenă de la noi din țară. După ce a promovat Bac-ul cu o medie de 7,8, Lorena Tonciu, sora celebrei Andreea Tonciu, a decis că este momentul să își facă intrarea în lumea distracțiilor de noapte, acolo unde sora ei a fost extrem de vizibilă.

S-a urcat pe masă și a dansat

Weekendul trecut, surioara Andreei Tonciu s-a aflat în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoralul românesc, Nuba Mamaia, unde Lorena Tonciu a ales să petreacă alături de câteva prietene.

După toate aparențele, înainte de marele ”debut”, vedeta și-ar fi instruit bine surioara, care până acum a evitat să se afișeze în lumina reflectoarelor. Lorena Tonciu, pur și simplu, a ”erupt” în exclusivistul club. Tânăra, care recent a luat BAC-ul, s-a distrat pe cinste la Nuba. Pentru a se face remarcată, chiar dacă nu are mișcările senzuale ale Andreei, Lorena s-a suit pe masă și a început să-și unduiască trupul, pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Poate că mișcările au fost un pic dezordonate, dar a contat mult atitudinea.

Dacă, în ale dansului, sora Andreei Tonciu pare încă stângace, blondina a reușit totuși să fure privirile bărbaților cu formele sale, care se pare că sunt moștenire de familie. Tânăra a ales să poarte o rochiță neagră mulată, care-i punea în evidență trupul de gazelă.

Lorena Tonciu și-a operat nasul

Lorena, sora mai mică a Andreei Tonciu, și-a dorit de mult timp să-și micșoreze nasul. Rezultatul este formidabil, o spune inclusiv doctorul care a făcut rinoplastia.”Priviți fotografia! Sesizați un detaliu neobișnuit pentru o fată aflată în club, la mare? Mi-am permis să o fotografiez pe Lorena Tonciu, la 7 zile de la operația sa de rinoplastie. 7 zile! După cum vedeți, frumoasa pacientă, care a făcut o mică escapadă pe litoral, se simte perfect și nu prezintă vânătăi sau umflături după intervenție. Așadar, gata cu frica! Rinoplastia este o operație cu recuperare foarte rapidă!”, a scris medicul Ensar Duman în dreptul unui instantaneu cu Lorena.

Medicul care a operat-o pe Lorena este cel care i-a făcut aceeași intervenție și Andreei Tonciu. „Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, a scris Andreea Tonciu înaintea operației.