Anamaria Vasile

Așa arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 59 de ani, după ce a slăbit peste 15 kilograme. FOTO

Silvia Dumitrescu a reușit în urmă cu un an să scape de nu mai puțin de 15 kilograme. Artista este foarte mândră că a reușit să revină la formele din tinerețe și este mult mai îndrăzneață în apariții.

Silvia Dumitrescu a luat o pauză de la concerte și a plecat pe litoral. Prilej cu care excentrica artistă s-a afișat în costum de baie și a dat dovadă de mult curaj, la aproape 60 de ani. Artista a preferat să își arate doar o parte din corp în fotografie, însă fanii nu s-au abținut să îi admire talia subțire și decolteul generos.


„În vacanță… sport,muzică și bucurie alături de cei dragi❤ vă pup cu drag și vă iubesc!!!”, a scris Silvia Dumitrescu, în dreptul imaginii.

Silvia Dumitrescu a slăbit 15 kilograme
„Kilogramele în plus pe care le duci cu tine se simt și pe inimă și pe organe. Toate au pornit de la un colesterol mare și am zis că pot să renunț la dulciulețe și atunci am început și cu mese la anumite ore, după ora 7 seara nu mai mănânc. Greutatea o duci cu tine și mă săturasem.”, a declarat Silvia Dumitrescu, la Agenția Vip, în urmă cu ceva timp.