Anamaria Vasile

Ieșise în fața blocului dintr-un cartier din Drobeta Turnu-Severin și a văzut mai multe pisici adunate lângă o mașină. S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și a încremenit. „Ieșea pe la farul mașinii!” (FOTO)

Ieșise în fața blocului dintr-un cartier din Drobeta Turnu-Severin și a văzut mai multe pisici adunate lângă o mașină. S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și a încremenit.

De la farul mașinii ieșea capul unui șarpe. Bărbatul care e și administratorul blocului l-a sunat imediat pe proprietarul mașinii, după care a sunat la 112. “Am văzut multe pisici pe lângă șarpe. Scosese capul de la farul mașinii. L-am sunat pe proprietar să vină, apoi am sunat la 112. Imediat au venit jandarmii”, spune administratorul blocului.

Proprietarul are și o explicație pentru apariția bizarei creaturi. “În weekennd, am fost la Herculane și de acolo bănuiesc că l-am luat. Spre norocul nostru, e doar un șarpe de apă. Nu e veninos. M-am speriat, însă bine că nu l-am luat în bagaje”, spune proprietarul mașinii.

Șarpele de apă care nu era veninos a fost eliberat în Dunăre de către echipajul jandarmeriei, scrie ziaruldemehedinti.ro.