Anamaria Vasile

Hamude a părăsit „Puterea dragostei”: „Am hemoragie internă, medicii au spus…”

Hamude este nevoit să plece de la „Puterea dragostei”, cu doar câteva zile înainte de marea Finală. Concurentul a explicat ce s-a întâmplat cu el în ultimele zile și de ce trebuie să plece urgent.

„Am o problemă de sănătate. Dacă se poate și dacă îmi dați voie. Ca să știe toată lumea, am fost trei zile la spital. Mi s-a descoperit că am hemoragie internă și că am un hematom și dacă nu se rezolvă se va agrava”, a spus Jador.

„Ne strângem mâna și ne luăm la revedere. Sunt probleme de sănătate cu care nu ne putem juca”, a spus și Andreea Mantea, care i-a întrebat pe concurenți ce părere au despre eliminarea din concurs a lui Hamude. Pentru că este o problemă de sănătate, Hamude nu va fi descalificat.

 

Colegii și staff-ul știu ce probleme am mai exact, a mai spus Hamude, care a plecat din casă pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Ce sfat le-a dat Hamude colegilor săi și viitorilor concurenți

Prima oară am spus că nu m-aș mai întoarce. Oarecum, văd această casă ca pe o a doua casă. Concurenții din sezonul al doilea ar trebui să prețuiască mai mult această ședere aici”.